Gestió de la facturació i presentació d’impostos

A l’hora de complir amb l’Agència Tributària els autònoms i les petites empreses necessiten una gestió eficaç i senzilla, tant per fer les seves factures, com per presentar la informació dels impostos, cosa que és obligatòria.

Problema

Creació i enviament de les factures

Les petites empreses i els autònoms necessiten disposar d’una eina que els permeti la creació àgil de les factures, així com el seu enviament.

És important disposar d’una eina que permeti utilitzar mètodes d’enviament fiables, segurs i adaptats a les necessitats de cadascun dels seus clients.

En molts casos, per poder entregar correctament totes les factures, és necessari utilitzar diferents aplicacions o programes, ja que els clients poden tenir necessitats de recepció o especificacions diferents.

En cas contrari, no s’aconsegueixen entregar amb èxit.

Custòdia legal de les factures

Les factures han de ser emmagatzemades durant un mínim de 5 anys, complint amb la legislació vigent. A més cal habilitar-hi un accés integral durant aquest període legal, per poder realitzar qualsevol consulta d’alguna de les factures emeses o rebudes.

Pèrdua del control dels cobraments

Quan es gestiona un cert nombre de factures de diferents clients, és molt complicat tenir un control àgil i actualitzat de l’estat del cobrament de les totes factures vençudes.

Alhora, es perd molt temps reclamant el pagament als clients.

Dificultats amb la presentació dels impostos

Autònoms i petites empreses necessiten realitzar la presentació periòdica d’impostos. Aquesta presentació pot ser complexa i ha de quadrar amb la informació d’aquelles factures emeses durant el mateix període temps. Això vol dir que és necessari tenir accés a la informació de les factures emeses i rebudes durant el període impositiu.

SARL MK BIO
Estem satisfets amb la solució, ja que el programari és de fàcil accés i ús. La presentació de les factures és ràpida gràcies al sistema de gestió de fitxers que permet emplenar els camps automàticament (data, número de factura, import sense IVA, amb IVA...). Recomanem aquesta solució, perquè som clients des de fa un any i fins ara no hem trobat cap problema.
Mme Rania Aroui
Solució

B2Brouter és una plataforma de facturació al núvol, connectada amb tota mena de xarxes nacionals i internacionals, que permet generar, enviar i gestionar tota la facturació i la informació relacionada, d’una forma senzilla.

Creació ràpida i intuïtiva de factures i fàcil enviament

B2Brouter permet la creació senzilla de factures a través d’un formulari on només cal seleccionar el client, afegir les dades generals, els impostos i els conceptes de les línies. El formulari d’entrada de factures de B2Brouter s’adapta als requisits de dades dels receptors, obligant a entrar les dades mínimes que faran que el receptor no rebutgi les factures.

També permet generar un catàleg de productes o serveis, que contribueix a la creació de les línies de les factures d’una manera molt més ràpida.

Per realitzar l’enviament només cal prémer el botó Enviar i la plataforma s’encarrega de connectar amb el client per fer-li arribar la factura.

Emmagatzematge i accés al núvol

L’emmagatzematge de les factures amb B2Brouter es produeix al núvol i de forma segura. Això permet a les empreses estalviar espai en el seu sistema. El sistema de còpies de seguretat i el DRP (Pla de recuperació davant desastres) garanteix que les factures no es perdran.

Amb les eines de filtratge es pot buscar i accedir a totes les factures d’una manera àgil i ràpida, obtenint així totes les dades al moment.

Control, gestió de cobraments i cobrament en línia

La gestió de cobrament de factures és senzill. Només cal registrar un cobrament parcial o total a la factura, segons quin sigui el cas.

Les factures vençudes i no pagades s’aprecien fàcilment, gràcies al fet que la data de venciment es mostra en vermell un cop ha passat. Alhora, es poden enviar recordatoris de pagament als clients, directament des de la factura vençuda.

Una altra funcionalitat que permet agilitzar i controlar el cobrament de les factures és el pagament en línia. El client por realitzar el pagament amb targeta de crèdit al mateix moment de rebre de la factura. Un cop ho ha fet, B2Brouter marca la factura com a pagada automàticament.

Control de la informació i presentació d’impostos

Disposar de totes les factures en un mateix espai i la possibilitat de filtrar les dades, permet obtenir un accés ràpid i exhaustiu a la informació. Un cop s’ha accedit a aquesta informació, és possible descarregar informes per tal de poder obtenir les dades necessàries per realitzar la presentació correcta d’impostos.

Prova els nostres plans
Comença a enviar factures electròniques ara mateix amb el Pla Basic.

Més casos d'ús

Unificació de la recepció de factures

Les grans empreses necessiten centralitzar la recepció d'un gran nombre de proveïdors i han d'oferir diversos canals per fer-ho.

Rebre la facturació

Recepció a través de xarxes públiques

Les administracions públiques han de poder rebre factures electròniques per complir amb la legislació.

Rebre la facturació

Necessito facturar a l’administració pública

La normativa obliga als proveïdors de l’administració pública a enviar factura electrònica.

Facturar a l'Administració

Programa de facturació i impostos

Els autònoms i les petites empreses necessiten una gestió eficaç i senzilla de les seves factures.

Gestionar la facturació