Στείλτε ηλεκτρονικό τιμολόγιο στο Consell Comarcal del Pla d'Urgell

Στείλτε ηλεκτρονικό τιμολόγιο στο Consell Comarcal del Pla d'Urgell

Με το B2Brouter μπορείτε να στείλετε ηλεκτρονικά τιμολόγια στο Consell Comarcal del Pla d'Urgell έως το eFACT Catalonia και να δημιουργήσετε σωστά το ηλεκτρονικό σας τιμολόγιο σε μορφή Facturae 3.2 με τους υποχρεωτικούς κωδικούς DIR3 ενσωματωμένους: Λογιστήριο, Μονάδα Επεξεργασίας και Διαχειριστικό Φορέα.

Στείλτε ηλεκτρονικό τιμολόγιο στο Consell Comarcal del Pla d'Urgell

Συμβουλευτείτε τους κωδικούς DIR3 του Consell Comarcal del Pla d'Urgell για να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό τιμολόγιο

Δημιουργήστε ηλεκτρονικό τιμολόγιο

Consell Comarcal del Pla d'Urgell

Μέθοδος παράδοσης τιμολογίου
eFACT Catalonia (Facturae 3.2)
  • Λογιστικό γραφείο: L06090025
  • Διοικητικό όργανο: L06090025
  • Μονάδα επεξεργασίας: L06090025

Τι είναι το eFACT Catalonia;

Το eFACT Catalonia είναι το Γενικό Σημείο Εισόδου για ηλεκτρονικά τιμολόγια για τις Καταλανικές Δημόσιες Διοικήσεις. Όλοι οι προμηθευτές, εταιρείες ή αυτοαπασχολούμενοι εργαζόμενοι, πρέπει να στείλουν τα ηλεκτρονικά τους τιμολόγια μέσω του eFACT Catalonia, προκειμένου να τα διαχειρίζεται η αρμόδια Καταλανική Διοίκηση.

Η μορφή που υποστηρίζεται από το eFACT Catalonia είναι Facturae 3.2, με την υποχρέωση καθορισμού κωδικών DIR3.

Το B2Brouter είναι συνδεδεμένο στο eFACT Catalonia, οπότε τα τιμολόγιά σας θα αποστέλλονται στο Σημείο Εισόδου άμεσα και αυτόματα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για την κατάσταση του τιμολογίου σας μέσω του συστήματος ειδοποιήσεων.

Τι είναι οι κωδικοί DIR3;

Οι κωδικοί DIR3 είναι τρία υποχρεωτικά δεδομένα που πρέπει να προσδιορίζονται στα ηλεκτρονικά τιμολόγια που εκδίδονται στις δημόσιες διοικήσεις της Ισπανίας. Οι 3 κωδικοί αντιστοιχούν στο Διαχειριστικό Σώμα, στη Μονάδα Επεξεργασίας και στο Λογιστήριο.

Στον κατάλογο B2Brouter μπορείτε να βρείτε τους επαληθευμένους κωδικούς DIR3 του Consell Comarcal del Pla d'Urgell καθώς και εκείνους άλλων δημόσιων διοικήσεων.

Τι είναι ο ηλεκτρονικός λογαριασμός;

Ένα ηλεκτρονικό τιμολόγιο είναι ένα έγγραφο που έχει την ίδια νομική ισχύ με ένα έντυπο τιμολόγιο, αλλά αποστέλλεται και λαμβάνεται ηλεκτρονικά.

Ο νόμος 25/2013 ρυθμίζει την ηλεκτρονική τιμολόγηση στην Ισπανία, καθορίζοντας τις απαιτήσεις και τα πρότυπα που πρέπει να πληρούνται. Η πιο συνηθισμένη μορφή ηλεκτρονικού τιμολογίου διεθνώς είναι η XML (με όλες τις παραλλαγές της), καθώς είναι μια δομημένη και τυπική μορφή που επεξεργάζεται εύκολα από οποιοδήποτε σύστημα. Η συνήθης μορφή στην Ισπανία είναι η δική της μορφή XML που ονομάζεται Facturae.

Πρέπει να στείλετε ένα ηλεκτρονικό τιμολόγιο στο Consell Comarcal del Pla d'Urgell;

Πότε είναι υποχρεωτικό να δημιουργείτε ηλεκτρονικό τιμολόγιο;

Στην Ισπανία, η ηλεκτρονική τιμολόγηση είναι υποχρεωτική από το 2015 για παρόχους της Δημόσιας Διοίκησης (Δημοτικά Συμβούλια, Περιφερειακές Κυβερνήσεις, Generalitat, Υπηρεσίες Υγείας, Πανεπιστήμια κ.λπ.) Οι εταιρείες ή οι ελεύθεροι επαγγελματίες που είναι υπεργολάβοι ή εργολάβοι δημοσίων συμβάσεων πρέπει επίσης να εκδίδουν τα τιμολόγιά τους σε ηλεκτρονική μορφή.

Για το δημόσιο τομέα, τα τιμολόγια πρέπει να αποστέλλονται σε μορφή Facturae και τα ηλεκτρονικά τιμολόγια πρέπει να αποστέλλονται μέσω του κατάλληλου σημείου εισόδου.

Εγγραφείτε στην ηλεκτρονική υπηρεσία χρέωσης
B2Brouter
B2Brouter

Το B2Brouter είναι μια πλατφόρμα διαχείρισης επιχειρήσεων cloud που σας επιτρέπει να ελέγχετε όλες τις χρεώσεις σας, να δημιουργείτε και να στέλνετε ηλεκτρονικά τιμολόγια στους δημόσιους ή ιδιωτικούς πελάτες σας και να τα λαμβάνετε χωρίς την ανάγκη μη αυτόματης εισαγωγής.

Σας βοηθάμε να δημιουργήσετε απρόσκοπτα τα τιμολόγιά σας σε μορφή Facturae 3.2 και να τα στείλετε στο Consell Comarcal del Pla d'Urgell μέσω eFACT Catalonia. Με αυτόν τον τρόπο, διασφαλίζετε ότι συμμορφώνεστε με τις απαιτήσεις των εθνικών και ευρωπαϊκών κανονισμών με ασφάλεια και ευκολία.

Με το B2Brouter μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε άλλα έγγραφα που σχετίζονται με τη χρέωση, όπως εκτιμήσεις, παραγγελίες ή σημειώσεις παράδοσης.

Δωρεάν ηλεκτρονικό τιμολόγιο

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να διαχειριστείτε την ηλεκτρονική τιμολόγηση, είτε με δημόσιους είτε με ιδιωτικούς πελάτες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Contact our support team