Skicka elektronisk faktura till Consell Comarcal del Pla d'Urgell

Skicka elektronisk faktura till Consell Comarcal del Pla d'Urgell

Med B2Brouter kommer du att kunna skicka elektroniska fakturor till Consell Comarcal del Pla d'Urgell genom eFACT Catalonia och korrekt generera din elektroniska faktura i Facturae 3.2-format med nödvändiga DIR3-koder införlivade: bokföringskontor, bearbetningsenhet och ledningsorgan.

Skicka elektronisk faktura till Consell Comarcal del Pla d'Urgell

Se DIR3-koder för Consell Comarcal del Pla d'Urgell för att göra en elektronisk faktura

Skapa elektronisk faktura

Consell Comarcal del Pla d'Urgell

  • NIF (CIF): ESP7500012E
  • Prat de la Riba, 1
  • 25230 Mollerussa
  • Lleida
  • Spanien
Fakturaleveransmetod
eFACT Catalonia (Facturae 3.2)
  • Bokföringskontor: L06090025
  • Ledningsorgan: L06090025
  • Processor: L06090025

Vad är eFACT Catalonia?

eFACT Catalonia är den allmänna posten för elektroniska fakturor för katalanska offentliga förvaltningar. Alla leverantörer, företag eller egenföretagare måste skicka sina elektroniska fakturor via eFACT Catalonia för att kunna hanteras av relevant katalansk administration.

Formatet som stöds av eFACT Catalonia är Facturae 3.2, med skyldighet att ange DIR3-koder.

B2Brouter är ansluten till eFACT Catalonia, så dina fakturor kommer att skickas till ingångspunkten direkt och automatiskt. På detta sätt kan du också informeras om din fakturas status via vårt anmälningssystem.

Vad är DIR3-koder?

DIR3-koderna är tre obligatoriska data som måste anges i de elektroniska fakturorna som utfärdas till Spaniens offentliga förvaltningar. De tre koderna motsvarar Managing Body, Processing Unit och Accounting Office.

I B2Brouter-katalogen kan du hitta verifierade DIR3-koder för Consell Comarcal del Pla d'Urgell såväl som för andra offentliga förvaltningar.

Vad är en elektronisk räkning?

En elektronisk faktura är ett dokument som har samma rättsliga giltighet som en pappersfaktura, men skickas och tas emot elektroniskt.

Lag 25/2013 reglerar elektronisk fakturering i Spanien och specificerar de krav och standarder som måste uppfyllas. Det vanligaste elektroniska fakturaformatet internationellt är XML (med alla dess varianter) eftersom det är ett strukturerat och standardformat som enkelt kan bearbetas av alla system. Det vanliga formatet i Spanien är dess eget XML-format som heter Facturae.

Behöver du skicka en elektronisk faktura till Consell Comarcal del Pla d'Urgell?

När är det obligatoriskt att göra en elektronisk faktura?

I Spanien har elektronisk fakturering varit obligatorisk sedan 2015 för leverantörer av offentlig förvaltning (kommunfullmäktige, regionala myndigheter, generalitat, hälsovårdstjänster, universitet etc.). Företag eller frilansare som är underleverantörer eller entreprenörer av offentliga kontrakt måste också utfärda sina fakturor i elektroniskt format.

För den offentliga sektorn måste fakturor skickas i Facturae -format och elektroniska fakturor måste skickas via lämplig Entry Point.

Registrera dig för vår elektroniska faktureringstjänst
B2Brouter
B2Brouter

B2Brouter är en plattform för affärshantering för moln som låter dig styra alla dina fakturering, skapa och skicka elektroniska fakturor till dina offentliga eller privata kunder och ta emot dem utan behov av manuell inmatning.

Vi hjälper dig att skapa dina fakturor i Facturae 3.2-format och skicka dem till Consell Comarcal del Pla d'Urgell via eFACT Catalonia. På detta sätt säkerställer du att du uppfyller kraven i nationella och europeiska bestämmelser på ett säkert och enkelt sätt.

Med B2Brouter kan du också hantera andra dokument relaterade till fakturering som uppskattningar, beställningar eller leveransbevis.

Gratis elektronisk faktura

Kontakta oss

Om du behöver mer information om hur vi kan hjälpa dig att hantera din elektroniska fakturering, oavsett om det gäller offentliga eller privata kunder, tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna.

Kontakta vårt supportteam