Enviar factura electrònica a Consell Comarcal del Pla d'Urgell

Enviar factura electrònica a Consell Comarcal del Pla d'Urgell

Amb B2Brouter podràs enviar factures electròniques a Consell Comarcal del Pla d'Urgell a través de eFACT Catalunya i generar correctament la factura electrònica en format Facturae 3.2 amb els codis DIR3 obligatoris incorporats: Oficina Comptable, Unitat Tramitadora i Òrgan Gestor.

Enviar factura electrònica a Consell Comarcal del Pla d'Urgell

Consulta els codis DIR3 de Consell Comarcal del Pla d'Urgell per fer una factura electrònica

Enviar factura electrònica

Consell Comarcal del Pla d'Urgell

  • NIF (CIF): ESP7500012E
  • Prat de la Riba, 1
  • 25230 Mollerussa
  • Lleida
  • Espanya
Mètode de lliurament de factures
eFACT Catalunya (Facturae 3.2)
  • Oficina comptable: L06090025
  • Òrgan gestor: L06090025
  • Unitat tramitadora: L06090025

Què és eFACT Catalunya?

eFACT Catalunya és el Punt General d'Entrada de factures electròniques per a les Administracions Públiques catalanes. Tots els proveïdors, empreses o autònoms, hauran de remetre les seves factures electròniques a través d'eFACT Catalunya per tal que siguin gestionades per la pertinent Administració Catalana.

El format admès per eFACT Catalunya és Facturae 3.2, amb la obligatorietat d'especificar els codis DIR3.

B2Brouter està connectat amb eFACT Catalunya, de manera que les teves factures seran enviades al Punt d'Entrada de forma directa i automàtica. D'aquesta manera també podràs estar informat de l'estat de la teva factura mitjançant el nostre sistema de notificacions.

Què són els codis DIR3?

Els codis DIR3 són tres dades obligatòries que s'han d'especificar en les factures electròniques emeses a les Administracions Públiques d'Espanya. Els 3 codis es corresponen a Òrgan Gestor, Unitat Tramitadora i Oficina Comptable.

Al Directori de B2Brouter podràs trobar els codis DIR3 verificats de Consell Comarcal del Pla d'Urgell així com els d'altres administracions públiques.

També et pot interessar

Enviament de factura electrònica a Europa

Saber-ne més

Treu el màxim partit a la facturació electrònica

Saber-ne més

Com enviar una factura electrònica a un Ajuntament

Saber-ne més

Què és una factura electrònica?

Saber-ne més

Què és una factura electrònica?

Una factura electrònica és un document que té la mateixa validesa legal que una factura en paper, però que s'envia i rep en suport electrònic.

La llei 25/2013 regula la factura electrònica a Espanya, especificant els requisits i estàndards que ha de complir. El format més habitual de factura electrònica a nivell internacional és l'XML (amb totes les seves variants) ja que és un format estructurat i estàndard que es processa fàcilment per qualsevol sistema. El format habitual a Espanya és un format XML propi denominat Facturae.

Has d'enviar una factura electrònica a Consell Comarcal del Pla d'Urgell?

Quan és obligatori fer una factura electrònica?

A Espanya la factura electrònica Fés obligatòria des de 2015 per a proveïdors de l'administració pública (Ajuntaments, Governs Regionals, Generalitat, Serveis Sanitaris, Universitats, etc.). Les empreses o autònoms que siguin subcontractistes o contractistes de contractes públics també hauran d'emetre les seves factures en format electrònic a través del sistema FACeB2B.

Pel sector públic les factures s’han d’enviar en format format Facturae i les factures electròniques s'han de remetre a través del Punt d'Entrada que corresponqui.

Dóna't d'alta al nostre servei de facturació electrònica
B2Brouter
B2Brouter

B2Brouter és una Plataforma de gestió del teu negoci al cloud que et permet controlar tota la teva facturació, creant i enviant factures electròniques als teus clients públics o privats i rebent-les sense necessitat d’introducció manual.

T'ajudem a crear sense problemes les factures en format Facturae 3.2 i enviar-les a Consell Comarcal del Pla d'Urgell a través de eFACT Catalunya. D'aquesta manera t'assegures complir amb els requisits de les normatives nacionals i europees de forma segura i senzilla.

Amb B2Brouter també podràs gestionar altres documents relacionats amb la facturació com ara pressupostos, comandes o albarans.

Factura electrònica gratis

Contacta amb nosaltres

Si necessites més informació sobre com et podem ajudar a gestionar la teva facturació electrònica, ja sigui amb clients públics o privats, no dubtis en contactar amb nosaltres. Estarem encantats d'atendre't.

Contacta amb el nostre equip de suport