Stuur elektronische factuur naar Consell Comarcal del Pla d'Urgell

Stuur elektronische factuur naar Consell Comarcal del Pla d'Urgell

Met B2Brouter kunt u elektronische facturen naar Consell Comarcal del Pla d'Urgell sturen via Algemeen toegangspunt eFACT de Cataluña en uw elektronische factuur correct genereren in Facturae 3.2-formaat met de vereiste DIR3-codes erin: Boekhoudkantoor, Verwerkingseenheid en Beheersorgaan.

Stuur elektronische factuur naar Consell Comarcal del Pla d'Urgell

Raadpleeg de DIR3-codes van Consell Comarcal del Pla d'Urgell om een elektronische factuur te maken

Maak een elektronische factuur

Consell Comarcal del Pla d'Urgell

  • NIF (CIF): ESP7500012E
  • Prat de la Riba, 1
  • 25230 Mollerussa
  • Lleida
  • Spanje
Factuur bezorgmethode:
Algemeen toegangspunt eFACT de Cataluña (Facturae 3.2)
  • Boekhoudkantoor: L06090025
  • Beheersorgaan: L06090025
  • Verwerkingseenheid: L06090025

Wat is Algemeen toegangspunt eFACT de Cataluña?

Algemeen toegangspunt eFACT de Cataluña is het algemene toegangspunt voor elektronische facturen voor Catalaanse overheidsdiensten. Alle leveranciers, bedrijven of zelfstandigen, moeten hun elektronische facturen via Algemeen toegangspunt eFACT de Cataluña verzenden om te worden beheerd door de relevante Catalaanse overheid.

Het formaat dat wordt ondersteund door Algemeen toegangspunt eFACT de Cataluña is Facturae 3.2, met de verplichting om DIR3-codes te specificeren.

B2Brouter is verbonden met Algemeen toegangspunt eFACT de Cataluña, dus uw facturen worden direct en automatisch naar het Entry Point gestuurd. Op deze manier kunt u ook via ons notificatiesysteem op de hoogte worden gehouden van de status van uw factuur.

Wat zijn DIR3-codes?

De DIR3-codes zijn drie verplichte gegevens die moeten worden gespecificeerd in de elektronische facturen die worden uitgereikt aan de openbare besturen van Spanje. De 3 codes komen overeen met Beheersorgaan, Verwerkingseenheid en Boekhoudkantoor.

In de B2Brouter Directory vindt u de geverifieerde DIR3-codes van Consell Comarcal del Pla d'Urgell en die van andere openbare besturen.

Wat is een elektronische factuur?

Een elektronische factuur is een document dat dezelfde rechtsgeldigheid heeft als een papieren factuur, maar elektronisch wordt verzonden en ontvangen.

Wet 25/2013 regelt elektronische facturering in Spanje en specificeert de vereisten en normen waaraan moet worden voldaan. Het internationaal meest gebruikte elektronische factuurformaat is XML (met al zijn varianten), omdat het een gestructureerd en standaardformaat is dat gemakkelijk door elk systeem kan worden verwerkt. Het gebruikelijke formaat in Spanje is het eigen XML-formaat Facturae.

Moet u een elektronische factuur naar Consell Comarcal del Pla d'Urgell sturen?

Wanneer is het verplicht om een elektronische factuur te maken?

In Spanje is elektronische facturering sinds 2015 verplicht voor aanbieders van openbaar bestuur (gemeenteraden, regionale overheden, Generalitat, gezondheidsdiensten, universiteiten, enz.). Bedrijven of freelancers die onderaannemers of contractanten van overheidsopdrachten zijn, moeten hun facturen ook in elektronische vorm uitgeven.

Voor de publieke sector moeten facturen worden verzonden in het formaat Facturae en elektronische facturen moeten worden verzonden via het juiste Ingangspunt.

Meld u aan voor onze elektronische factureringsservice
B2Brouter
B2Brouter

B2Brouter is een cloudplatform voor bedrijfsbeheer waarmee u al uw facturering kunt beheren, elektronische facturen kunt maken en verzenden naar uw openbare of particuliere klanten en ze kunt ontvangen zonder handmatige invoer.

We helpen u naadloos uw facturen in Facturae 3.2-formaat te maken en ze via Algemeen toegangspunt eFACT de Cataluña naar Consell Comarcal del Pla d'Urgell te sturen. Zo zorgt u ervoor dat u veilig en eenvoudig voldoet aan de eisen van nationale en Europese regelgeving.

Met B2Brouter kunt u ook andere facturatiedocumenten beheren, zoals schattingen, bestellingen of leveringsbonnen.

Gratis elektronische factuur

Neem contact met ons op

Als u meer informatie nodig heeft over hoe we u kunnen helpen bij het beheren van uw elektronische facturering, zowel bij openbare als bij particuliere klanten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

Neem contact op met ons ondersteuningsteam