Στείλτε ηλεκτρονικό τιμολόγιο στο VILLE DE PARIS

Ο κατάλογος δημόσιας δομής του B2Brouter σάς επιτρέπει να αναγνωρίζετε τα δεδομένα που πρέπει να συμπληρώνονται για κάθε δημόσια δομή κατά την αποστολή των τιμολογίων σας.

Στείλτε ηλεκτρονικό τιμολόγιο στο VILLE DE PARIS

Βρείτε τον αριθμό SIRET του δημόσιου φορέα καθώς και τον κωδικό υπηρεσίας ή τον αριθμό νομικής δέσμευσης, εάν είναι απαραίτητο

VILLE DE PARIS

αντιγραφή url

Βασικές πληροφορίες

Μέθοδος παράδοσης τιμολογίου
Transport: Chorus PRO
Είδος αρχείου: Chorus Invoice
Οργανωτικές μονάδες Κωδικός υπηρεσίας
Bulletin Municipal Officiel de la Ville de Paris BMO
Code sevice APHP/ EJ obligatoire SERV_EJ_OBLIG
DASES SDA SALSA SALSA
DASES URGENCE IODAS SDAFE75
Honoraires médicaux DRH VILLE HONOMED
Pour aide à la mobilité 75 PAM75
Régie DASES émettrice de factures DASES-REGIE
Section fourriere de la DVD SectionFourriere

Τι είναι το Chorus PRO;

Το Chorus PRO είναι η πύλη της γαλλικής κυβέρνησης για τη λήψη ηλεκτρονικών τιμολογίων που απευθύνονται στη δημόσια διοίκηση. Όλοι οι αυτοαπασχολούμενοι εργαζόμενοι ή οι εταιρείες που εργάζονται με τους γαλλικούς δημόσιους οργανισμούς πρέπει να στείλουν τα ηλεκτρονικά τους τιμολόγια μέσω του Chorus PRO. Προς το παρόν, η γαλλική νομοθεσία για την ηλεκτρονική τιμολόγηση επηρεάζει μόνο τις συναλλαγές B2G, αλλά αναμένεται ότι η υποχρέωση θα επεκταθεί στις σχέσεις B2B.

Η μορφή που υποστηρίζεται από το Chorus PRO είναι Chorus Invoice, με την απαίτηση καθορισμού του Κωδικού εξυπηρέτησης πελατών.

Το B2Brouter είναι συνδεδεμένο στην πλατφόρμα Chorus Pro , επομένως τα τιμολόγιά σας θα αποστέλλονται απευθείας και αυτόματα. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να ενημερωθείτε για την κατάσταση του τιμολογίου σας μέσω του συστήματος ειδοποιήσεων.

Τι είναι η υπηρεσία κώδικα;

Για να εκδώσετε ένα τιμολόγιο μέσω του Chorus PRO, είναι απαραίτητο να λάβετε την Υπηρεσία Κώδικα της γαλλικής οντότητας στην οποία θέλετε να τιμολογήσετε. Αυτό το αναγνωριστικό απαιτείται από τα Γαλλικά Ιδρύματα, καθώς επιτρέπει την αποστολή του τιμολογίου στον σωστό παραλήπτη εντός της δομής της Δημόσιας Διοίκησης της Γαλλίας.

Στον κατάλογο B2Brouter μπορείτε να βρείτε την επαληθευμένη υπηρεσία κώδικα του VILLE DE PARIS και εκείνων άλλων εταιρειών που έχουν εγγραφεί στο Chorus PRO.

Πότε είναι υποχρεωτικό να δημιουργείτε ηλεκτρονικό τιμολόγιο;

Η ηλεκτρονική τιμολόγηση στη Γαλλία στις σχέσεις B2G είναι υποχρεωτική από το 2017. Αυτό σημαίνει ότι οι εργοδότες ή οι αυτοαπασχολούμενοι που έχουν σχέσεις με τις δημόσιες διοικήσεις της Γαλλίας υποχρεούνται να εκδίδουν ηλεκτρονικό τιμολόγιο. Σταδιακά εταιρείες διαφορετικών μεγεθών εξελίσσονται προς την ηλεκτρονική τιμολόγηση μέχρι, τελικά, το 2020 έγινε υποχρεωτικό για όλους τους τύπους εταιρειών ή επαγγελματιών.

Η απαιτούμενη μορφή είναι Chorus Invoice και τα ηλεκτρονικά τιμολόγια πρέπει να υποβάλλονται μέσω Chorus PRO.

Εγγραφείτε στην ηλεκτρονική υπηρεσία χρέωσης