Send elektronisk faktura til VILLE DE PARIS

B2Brouter offentlig struktur katalog giver dig mulighed for at identificere de data, der skal udfyldes for hver offentlig struktur, når dine fakturaer sendes.

Send elektronisk faktura til VILLE DE PARIS

Find SIRET-nummeret på den offentlige enhed såvel som servicekoden eller det juridiske forpligtelsesnummer, hvis det er nødvendigt

VILLE DE PARIS

Grundlæggende oplysninger

  • SIRET-CODE: 21750001600019
  • 4 PL DE L HOTEL DE VILLE
  • 75004 PARIS
  • Frankrig
  • Se kortet
Leveringsmetode til faktura
Transport: Chorus PRO
Dokumenttype: Chorus Invoice
Organisatoriske enheder Servicekode
Bulletin Municipal Officiel de la Ville de Paris BMO
Code sevice APHP/ EJ obligatoire SERV_EJ_OBLIG
DASES SDA SALSA SALSA
DASES URGENCE IODAS SDAFE75
Honoraires médicaux DRH VILLE HONOMED
Pour aide à la mobilité 75 PAM75
Régie DASES émettrice de factures DASES-REGIE
Section fourriere de la DVD SectionFourriere

Hvad er Chorus PRO?

Chorus PRO er den franske regerings portal til at modtage elektroniske fakturaer rettet til dens offentlige administration. Alle selvstændige eller virksomheder, der arbejder med de franske offentlige institutioner, skal sende deres elektroniske fakturaer via Chorus PRO. I øjeblikket påvirker fransk lovgivning om elektronisk fakturering kun B2G-transaktioner, men det forventes, at forpligtelsen udvides til at omfatte B2B-forhold.

Formatet understøttet af Chorus PRO er Chorus Invoice med kravet om at specificere klienttjenestekoden.

B2Brouter er forbundet til Chorus Pro -platformen, så dine fakturaer sendes direkte og automatisk. Takket være dette kan du blive informeret om status på din faktura via vores notifikationssystem.

Hvad er kodeservice?

For at udstede en faktura via Chorus PRO er det nødvendigt at få kodetjenesten for den franske enhed, som du vil fakturere. Denne identifikator kræves af de franske institutioner, da den tillader fakturaen at blive sendt til den korrekte modtager inden for strukturen i den franske offentlige administration.

I B2Brouter-biblioteket kan du finde den verificerede kodeservice for VILLE DE PARIS og andre virksomheder, der er registreret i Chorus PRO.

Hvornår er det obligatorisk at foretage en elektronisk faktura?

Elektronisk fakturering i Frankrig i B2G-forhold er obligatorisk fra 2017. Dette indebærer, at arbejdsgivere eller selvstændige, der har forbindelser med de franske offentlige myndigheder, skal udstede en elektronisk faktura. Gradvist har virksomheder af forskellige størrelser udviklet sig mod elektronisk fakturering, indtil det endelig i 2020 blev obligatorisk for alle typer virksomheder eller fagfolk.

Det krævede format er Chorus Invoice, og elektroniske fakturaer skal indsendes via Chorus PRO.

Tilmeld dig vores elektroniske faktureringstjeneste