Enviar factura electrònica a VILLE DE PARIS

El directori d'estructures públiques de B2Brouter permet identificar les dades que s'han d'omplir per a cada estructura pública quan es transmeten les seves factures.

Enviar factura electrònica a VILLE DE PARIS

Troba el SIRET de l'entitat pública així com el codi de servei o el nombre de compromís legal, si cal

Informació bàsica

  • SIRET-CODE: 21750001600019
  • 4 PL DE L HOTEL DE VILLE
  • 75004 PARIS
  • França
  • Veure el mapa
Mètode de lliurament de factures
Transport: Chorus PRO
Tipus de document: Chorus Invoice
Unitats organitzatives Codi de servei
Bulletin Municipal Officiel de la Ville de Paris BMO
Code sevice APHP/ EJ obligatoire SERV_EJ_OBLIG
DASES SDA SALSA SALSA
DASES URGENCE IODAS SDAFE75
Honoraires médicaux DRH VILLE HONOMED
Pour aide à la mobilité 75 PAM75
Régie DASES émettrice de factures DASES-REGIE
Section fourriere de la DVD SectionFourriere

Què és Chorus PRO?

Chorus PRO és el portal del Govern Francès per rebre les factures electròniques dirigides a la seva Administració pública. Tots aquells treballadors autònoms o empreses que treballin amb les Institucions públiques franceses han d'enviar les seves factures electròniques a través de Chorus PRO. De moment la legislació francesa sobre facturació electrònica afecta només a les transaccions B2G, però està previst que l'obligatorietat s'ampliï a les relacions B2B.

El format admès per Chorus PRO és Chorus Invoice, amb la obligatorietat d'especificar el "Code Service" del client.

B2Brouter està connectat amb la plataforma Chorus Pro, de manera que les teves factures s'envien de forma directa i automàtica. Gràcies a això pots estar informat de l'estat de la teva factura mitjançant el nostre sistema de notificacions.

Què és el "Code Service"?

Per poder enviar una factura a través de Chorus PRO és necessari obtenir el "Code Service" de l'entitat francesa a la qual vols facturar. Aquest identificador és requerit per les institucions franceses, ja que permet transmetre la factura al destinatari correcte dins de l'estructura de l'Administració pública de França.

Al directori de B2Brouter pots trobar el "Code Service" verificat de VILLE DE PARIS i els d'altres empreses donades d'alta a Chorus PRO.

Quan és obligatori fer una factura electrònica?

La factura electrònica a França en relacions B2G és obligatòria des de 2017. Això implica que les empreses o autònoms que tinguin relacions amb les Administracions públiques de França estan obligats a emetre factura electrònica. Gradualment, les empreses de diferent mida han anat evolucionant cap a la factura electrònica fins que, finalment, el 2020 es va convertir en obligatòria per a tota mena d'empreses o professionals.

El format obligatori és Chorus Invoice i les factures electròniques s'han d'enviar a través de Chorus PRO.

Dóna't d'alta al nostre servei de facturació electrònica