Stuur elektronische factuur naar VILLE DE PARIS

Met de openbare structuurlijst van B2Brouter kunt u de gegevens identificeren die voor elke openbare structuur moeten worden ingevuld wanneer uw facturen worden verzonden.

Stuur elektronische factuur naar VILLE DE PARIS

Zoek het SIRET-nummer van de openbare entiteit, evenals de servicecode of het nummer van de wettelijke verbintenis indien nodig

Basis informatie

  • SIRET-CODE: 21750001600019
  • 4 PL DE L HOTEL DE VILLE
  • 75004 PARIS
  • Frankrijk
  • Bekijk de kaart
Factuur bezorgmethode:
Vervoer: Chorus PRO
Type document: Chorus Invoice
Organisatie-eenheden Servicecode
Bulletin Municipal Officiel de la Ville de Paris BMO
Code sevice APHP/ EJ obligatoire SERV_EJ_OBLIG
DASES SDA SALSA SALSA
DASES URGENCE IODAS SDAFE75
Honoraires médicaux DRH VILLE HONOMED
Pour aide à la mobilité 75 PAM75
Régie DASES émettrice de factures DASES-REGIE
Section fourriere de la DVD SectionFourriere

Wat is Chorus PRO?

Chorus PRO is het portaal van de Franse regering voor het ontvangen van elektronische facturen die zijn gericht aan de overheidsadministratie. Al die zelfstandigen of bedrijven die met de Franse openbare instellingen werken, moeten hun elektronische facturen via Chorus PRO verzenden. Momenteel heeft de Franse wetgeving inzake elektronische facturering alleen betrekking op B2G-transacties, maar de verwachting is dat de verplichting zal worden uitgebreid naar B2B-relaties.

Het formaat dat wordt ondersteund door Chorus PRO is Chorus Invoice, met de vereiste om de Client Service Code op te geven.

B2Brouter is verbonden met het Chorus Pro -platform, dus uw facturen worden direct en automatisch verzonden. Hierdoor kunt u via ons notificatiesysteem op de hoogte worden gehouden van de status van uw factuur.

Wat is codeservice?

Om een factuur uit te geven via Chorus PRO, moet u de Code Service raadplegen van de Franse entiteit waaraan u wilt factureren. Deze identificatie is vereist door de Franse instellingen, aangezien het de factuur toestaat om binnen de structuur van de Franse overheidsadministratie naar de juiste ontvanger te worden verzonden.

In de B2Brouter Directory vindt u de geverifieerde codeservice van VILLE DE PARIS en die van andere bedrijven die zijn geregistreerd in Chorus PRO.

Wanneer is het verplicht om een elektronische factuur te maken?

Elektronische facturering in Frankrijk in B2G-relaties is verplicht vanaf 2017. Dit houdt in dat werkgevers of zelfstandigen die relaties hebben met de openbare besturen van Frankrijk verplicht zijn om een elektronische factuur op te stellen. Geleidelijk aan evolueerden bedrijven van verschillende grootte naar elektronische facturering totdat het in 2020 eindelijk verplicht werd voor alle soorten bedrijven of professionals.

Het vereiste formaat is Chorus Invoice en elektronische facturen moeten worden ingediend via Chorus PRO.

Meld u aan voor onze elektronische factureringsservice