Stuur elektronische factuur naar FERROVIAL CONSTRUCCION, S.A.

Met B2Brouter kunt u elektronische facturen naar FERROVIAL CONSTRUCCION, S.A. sturen via FACeB2B en uw elektronische factuur correct genereren in FacturaE 3.2.2-formaat met de vereiste DIR3-codes erin: Boekhoudkantoor, Verwerkingseenheid en Beheersorgaan.

Stuur elektronische factuur naar FERROVIAL CONSTRUCCION, S.A.

Raadpleeg de DIR3-codes van FERROVIAL CONSTRUCCION, S.A. om een elektronische factuur te maken

FERROVIAL CONSTRUCCION, S.A.

Basis informatie

  • NIF (CIF): ESA28019206
  • Ribera Del Loira 42
  • 28042 Madrid
  • Madrid
  • Spanje
  • Bekijk de kaart
Factuur bezorgmethode:
Vervoer: FACeB2B
Type document: FacturaE 3.2.2
DIRe:
ESA280192060000

Wat is FACeB2B?

FACeB2B is het elektronische factuurdistributieplatform dat aannemers in de publieke sector moeten gebruiken om hun elektronische facturen in te dienen. Terwijl het ook beschikbaar is voor andere bedrijven die het willen gebruiken voor hun relaties met leveranciers (B2B-transacties).

Het formaat dat wordt ondersteund door FACeB2B is FacturaE 3.2.2, met de verplichting om de DIRe-code te specificeren.

B2Brouter is gekoppeld aan FACeB2B, dus uw facturen worden direct en automatisch naar dit Entry Point gestuurd. Zo kunt u ook via ons notificatiesysteem op de hoogte worden gehouden van de status van uw factuur.

Wat zijn DIR3-codes?

De DIR3-codes zijn drie verplichte gegevens die moeten worden gespecificeerd in de elektronische facturen die worden uitgereikt aan de openbare besturen van Spanje. De 3 codes komen overeen met Beheersorgaan, Verwerkingseenheid en Boekhoudkantoor.

In de B2Brouter Directory vindt u de geverifieerde DIR3-codes van FERROVIAL CONSTRUCCION, S.A. en die van andere openbare besturen.

Wanneer is het verplicht om een elektronische factuur te maken?

In Spanje is elektronische facturering sinds 2015 verplicht voor aanbieders van openbaar bestuur (gemeenteraden, regionale overheden, Generalitat, gezondheidsdiensten, universiteiten, enz.). Bedrijven of freelancers die onderaannemers of contractanten van overheidsopdrachten zijn, moeten hun facturen ook in elektronische vorm uitgeven.

Voor de publieke sector moeten facturen worden verzonden in het formaat Facturae en elektronische facturen moeten worden verzonden via het juiste Ingangspunt.

Meld u aan voor onze elektronische factureringsservice