Send elektronisk faktura til FERROVIAL CONSTRUCCION, S.A.

Med B2Brouter vil du være i stand til at sende elektroniske fakturaer til FERROVIAL CONSTRUCCION, S.A. gennem FACeB2B og korrekt generere din elektroniske faktura i FacturaE 3.2.2-format med de krævede DIR3-koder indarbejdet: Regnskabskontor, Processing Unit og Management Body.

Send elektronisk faktura til FERROVIAL CONSTRUCCION, S.A.

Se DIR3-koder for FERROVIAL CONSTRUCCION, S.A. for at lave en elektronisk faktura

FERROVIAL CONSTRUCCION, S.A.

Grundlæggende oplysninger

  • NIF (CIF): ESA28019206
  • Ribera Del Loira 42
  • 28042 Madrid
  • Madrid
  • Spanien
  • Se kortet
Leveringsmetode til faktura
Transport: FACeB2B
Dokumenttype: FacturaE 3.2.2
Jeg siger:
ESA280192060000

Hvad er FACeB2B?

FACeB2B er den elektroniske fakturadistributionsplatform, som entreprenører i den offentlige sektor skal bruge til at indsende deres elektroniske fakturaer. Mens det også er tilgængeligt for andre virksomheder, der ønsker at bruge det til deres forhold til leverandører (B2B-transaktioner).

Det format, der understøttes af FACeB2B, er FacturaE 3.2.2 med forpligtelse til at specificere DIRe-koden.

B2Brouter er forbundet til FACeB2B, så dine fakturaer sendes direkte til dette indgangspunkt direkte. På denne måde kan du også blive informeret om status på din faktura via vores notifikationssystem.

Hvad er DIR3-koder?

DIR3-koder er tre obligatoriske data, der skal specificeres i de elektroniske fakturaer, der er udstedt til de offentlige myndigheder i Spanien. De 3 koder svarer til Managing Body, Processing Unit og Accounting Office.

I B2Brouter Directory kan du finde de verificerede DIR3-koder for FERROVIAL CONSTRUCCION, S.A. såvel som andre offentlige myndigheders.

Hvornår er det obligatorisk at foretage en elektronisk faktura?

I Spanien har elektronisk fakturering været obligatorisk siden 2015 for udbydere af den offentlige administration (byråd, regionale regeringer, Generalitat, sundhedstjenester, universiteter osv.). Virksomheder eller freelancere, der er underleverandører eller entreprenører af offentlige kontrakter, skal også udstede deres fakturaer i elektronisk format.

For den offentlige sektor skal fakturaer sendes i Facturae -format, og elektroniske fakturaer skal sendes via det relevante indgangssted.

Tilmeld dig vores elektroniske faktureringstjeneste