Skicka elektronisk faktura till FERROVIAL CONSTRUCCION, S.A.

Med B2Brouter kommer du att kunna skicka elektroniska fakturor till FERROVIAL CONSTRUCCION, S.A. genom FACeB2B och korrekt generera din elektroniska faktura i FacturaE 3.2.2-format med nödvändiga DIR3-koder införlivade: bokföringskontor, bearbetningsenhet och ledningsorgan.

Skicka elektronisk faktura till FERROVIAL CONSTRUCCION, S.A.

Se DIR3-koder för FERROVIAL CONSTRUCCION, S.A. för att göra en elektronisk faktura

FERROVIAL CONSTRUCCION, S.A.

Grundläggande information

  • NIF (CIF): ESA28019206
  • Ribera Del Loira 42
  • 28042 Madrid
  • Madrid
  • Spanien
  • Se kartan
Fakturaleveransmetod
Transport: FACeB2B
Dokumenttyp: FacturaE 3.2.2
DIRe:
ESA280192060000

Vad är FACeB2B?

FACeB2B är den elektroniska fakturadistribueringsplattformen som entreprenörer inom offentlig sektor måste använda för att skicka in sina elektroniska fakturor. Även om det också är tillgängligt för andra företag som vill använda det för sina relationer med leverantörer (B2B-transaktioner).

Formatet som stöds av FACeB2B är FacturaE 3.2.2, med skyldighet att ange DIRe-koden.

B2Brouter är ansluten till FACeB2B, så dina fakturor skickas direkt och automatiskt till denna ingångspunkt. På detta sätt kan du också informeras om din fakturas status via vårt anmälningssystem.

Vad är DIR3-koder?

DIR3-koderna är tre obligatoriska data som måste anges i de elektroniska fakturorna som utfärdas till Spaniens offentliga förvaltningar. De tre koderna motsvarar Managing Body, Processing Unit och Accounting Office.

I B2Brouter-katalogen kan du hitta verifierade DIR3-koder för FERROVIAL CONSTRUCCION, S.A. såväl som för andra offentliga förvaltningar.

När är det obligatoriskt att göra en elektronisk faktura?

I Spanien har elektronisk fakturering varit obligatorisk sedan 2015 för leverantörer av offentlig förvaltning (kommunfullmäktige, regionala myndigheter, generalitat, hälsovårdstjänster, universitet etc.). Företag eller frilansare som är underleverantörer eller entreprenörer av offentliga kontrakt måste också utfärda sina fakturor i elektroniskt format.

För den offentliga sektorn måste fakturor skickas i Facturae -format och elektroniska fakturor måste skickas via lämplig Entry Point.

Registrera dig för vår elektroniska faktureringstjänst