Στείλτε ηλεκτρονικό τιμολόγιο στο FERROVIAL CONSTRUCCION, S.A.

Με το B2Brouter μπορείτε να στείλετε ηλεκτρονικά τιμολόγια στο FERROVIAL CONSTRUCCION, S.A. έως το FACeB2B και να δημιουργήσετε σωστά το ηλεκτρονικό σας τιμολόγιο σε μορφή FacturaE 3.2.2 με τους υποχρεωτικούς κωδικούς DIR3 ενσωματωμένους: Λογιστήριο, Μονάδα Επεξεργασίας και Διαχειριστικό Φορέα.

Στείλτε ηλεκτρονικό τιμολόγιο στο FERROVIAL CONSTRUCCION, S.A.

Συμβουλευτείτε τους κωδικούς DIR3 του FERROVIAL CONSTRUCCION, S.A. για να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό τιμολόγιο

FERROVIAL CONSTRUCCION, S.A.

αντιγραφή url

Βασικές πληροφορίες

Μέθοδος παράδοσης τιμολογίου
Transport: FACeB2B
Είδος αρχείου: FacturaE 3.2.2
DIRe:
ESA280192060000

Τι είναι το FACeB2B;

Το FACeB2B είναι η πλατφόρμα διανομής ηλεκτρονικών τιμολογίων που πρέπει να χρησιμοποιούν οι εργολάβοι του Δημόσιου Τομέα για να υποβάλλουν τα ηλεκτρονικά τους τιμολόγια. Ενώ είναι επίσης διαθέσιμο σε άλλες εταιρείες που θέλουν να το χρησιμοποιήσουν για τις σχέσεις τους με προμηθευτές (B2B συναλλαγές).

Η μορφή που υποστηρίζεται από το FACeB2B είναι FacturaE 3.2.2, με την υποχρέωση καθορισμού του κωδικού DIRe.

Το B2Brouter είναι συνδεδεμένο στο FACeB2B, οπότε τα τιμολόγιά σας θα σταλούν σε αυτό το Σημείο Εισόδου άμεσα και αυτόματα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για την κατάσταση του τιμολογίου σας μέσω του συστήματος ειδοποιήσεων.

Τι είναι οι κωδικοί DIR3;

Οι κωδικοί DIR3 είναι τρία υποχρεωτικά δεδομένα που πρέπει να προσδιορίζονται στα ηλεκτρονικά τιμολόγια που εκδίδονται στις δημόσιες διοικήσεις της Ισπανίας. Οι 3 κωδικοί αντιστοιχούν στο Διαχειριστικό Σώμα, στη Μονάδα Επεξεργασίας και στο Λογιστήριο.

Στον κατάλογο B2Brouter μπορείτε να βρείτε τους επαληθευμένους κωδικούς DIR3 του FERROVIAL CONSTRUCCION, S.A. καθώς και εκείνους άλλων δημόσιων διοικήσεων.

Πότε είναι υποχρεωτικό να δημιουργείτε ηλεκτρονικό τιμολόγιο;

Στην Ισπανία, η ηλεκτρονική τιμολόγηση είναι υποχρεωτική από το 2015 για παρόχους της Δημόσιας Διοίκησης (Δημοτικά Συμβούλια, Περιφερειακές Κυβερνήσεις, Generalitat, Υπηρεσίες Υγείας, Πανεπιστήμια κ.λπ.) Οι εταιρείες ή οι ελεύθεροι επαγγελματίες που είναι υπεργολάβοι ή εργολάβοι δημοσίων συμβάσεων πρέπει επίσης να εκδίδουν τα τιμολόγιά τους σε ηλεκτρονική μορφή.

Για το δημόσιο τομέα, τα τιμολόγια πρέπει να αποστέλλονται σε μορφή Facturae και τα ηλεκτρονικά τιμολόγια πρέπει να αποστέλλονται μέσω του κατάλληλου σημείου εισόδου.

Εγγραφείτε στην ηλεκτρονική υπηρεσία χρέωσης