Enviar factura electrònica a FERROVIAL CONSTRUCCION, S.A.

Amb B2Brouter pots enviar factures electròniques a FERROVIAL CONSTRUCCION, S.A. a través de FACeB2B i generar correctament la factura electrònica en format FacturaE 3.2.2 amb els codis DIR3 obligatoris incorporats: Oficina Comptable, Unitat Tramitadora i Òrgan Gestor.

Enviar factura electrònica a FERROVIAL CONSTRUCCION, S.A.

Consulta els codis DIR3 de FERROVIAL CONSTRUCCION, S.A. per fer una factura electrònica

FERROVIAL CONSTRUCCION, S.A.

Informació bàsica

  • NIF (CIF): ESA28019206
  • Ribera Del Loira 42
  • 28042 Madrid
  • Madrid
  • Espanya
  • Veure el mapa
Mètode de lliurament de factures
Transport: FACeB2B
Tipus de document: FacturaE 3.2.2
Nota informativa
Aquesta empresa sol·licita als seus proveïdors que informin del Codi de departament al camp Òrgan Gestor.
DIRe:
ESA280192060000

Què és FACeB2B?

FACeB2B és la plataforma d'intercanvi de factures electròniques que els contractistes de contractes del Sector Públic han d'utilitzar per a remetre les seves factures electròniques. Si bé també està a disposició de la resta d'empreses que la vulguin utilitzar per a les seves relacions amb proveïdors (transaccions B2B).

El format admès per FACeB2B és FacturaE 3.2.2, amb la obligatorietat d'especificar el codi DIRe.

B2Brouter està connectat amb FACeB2B, de manera que les teves factures s'envien a aquest Punt d'Entrada de forma directa i automàtica. D'aquesta manera també pots estar informat de l'estat de la teva factura mitjançant el nostre sistema de notificacions.

Què són els codis DIR3?

Els codis DIR3 són tres dades obligatòries que s'han d'especificar a les factures electròniques emeses a les Administracions públiques d'Espanya. Els 3 codis es corresponen a Òrgan Gestor, Unitat Tramitadora i Oficina Comptable.

Al directori de B2Brouter pots trobar els codis DIR3 verificats de FERROVIAL CONSTRUCCION, S.A. així com els d'altres Administracions públiques.

Quan és obligatori fer una factura electrònica?

A Espanya la factura electrònica és obligatòria des de 2015 per a proveïdors de l'Administració pública (Ajuntaments, Governs Regionals, Generalitat, Serveis Sanitaris, Universitats, etc.). Les empreses o autònoms que siguin subcontractistes o contractistes de contractes públics també han d'emetre les seves factures en format electrònic a través del sistema FACeB2B.

Pel sector públic les factures s’han de generar en format Facturae i s'han d'enviar a través del punt d'entrada que correspongui.

Dóna't d'alta al nostre servei de facturació electrònica