Envia factura electrònica gratuïta amb B2Brouter

Amb el Pla Basic pots enviar factures electròniques de franc a l'Administració Pública Espanyola i als teus clients privats.

Comença a facturar ja!

Facturació electrònica gratuïta

 • 01

  Has d'enviar una factura electrònica a un Ajuntament o una altra administració pública?

  Cap problema! Amb B2Brouter pots enviar factura electrònica gratuïta en l'àmbit nacional i en format Facturae. Estem connectats amb la majoria de xarxes públiques espanyoles: FACe, eFACT, FACeB2B, GeFACT, Osakidetza, Biscaytik, PUEF...

 • 02

  Envia factura electrònica gratis, de forma il·limitada

  Els plans de B2Brouter no tenen límit en el nombre de factures electròniques que vols enviar. Tampoc hi ha límit en el nombre de clients a qui vols facturar. Fer una factura electrònica en format Facturae és gratuït, ràpid i senzill amb B2Brouter.

 • 03

  Rep factura electrònica dels teus proveïdors

  Amb B2Brouter també pots rebre i gestionar la teva facturació electrònica, tot des de la mateixa plataforma en línia! No tens límit en la quantitat de factures rebudes ni el nombre de proveïdors que gestions. Rep factura electrònica en diferents formats: PDF, Facturae, Peppol BIS3, UBL, CSV...

Connecta amb tots els clients des d'una mateixa plataforma, a través de Peppol o altres xarxes públiques i privades

Més informació

Amb B2Brouter pots gestionar tota la facturació electrònica de la teva empresa amb clients i proveïdors de tot el món.

La nostra plataforma, amb els diferents plans, està preparada per resoldre les necessitats de la teva empresa. Et permet enviar i rebre tota la facturació electrònica, sense límits, amb empreses públiques i privades, nacionals i internacionals.

Gràcies al servei gratuït, pots iniciar de forma senzilla els processos de facturació electrònica a la teva empresa.

A més, som una plataforma segura, estem certificats amb l'ISO 27001 a la Seguretat de la Informació.

Ja he enviat una factura electrònica gratuïta, i ara què? B2Brouter t'informa de l'estat de totes les factures que has enviat.

Registra't gratis

El sistema de notificacions de B2Brouter et permet estar sempre informat sobre l'estat de totes les teves factures. A més, gràcies als plans premium, pots rebre aquestes notificacions per correu electrònic sense necessitat d'accedir al teu compte:

 • Controla quan el teu client rep i accepta la factura electrònica.
 • Si la factura és rebutjada, reps la notificació i el motiu perquè puguis corregir i reenviar la factura electrònica.
 • Redueix els terminis de cobrament.
Tenim una solució per tu

Descobreix el que B2Brouter et pot oferir sigui quin sigui et teu perfil professional. Hem dissenyat plans exclusius per a tu!