Has d’enviar factures a Administracions Públiques o empreses privades fora del país?

B2Brouter està connectat a les principals xarxes públiques internacionals: Peppol (Europa, Austràlia i Nova Zelanda), ePrior (Europa), Chorus Pro (França), SdI (Itàlia), Ariadne (Xipre), entre d’altres.

Vull donar-me d'alta

Facturació electrònica per a autònoms

Si treballes per Administracions Públiques internacionals o empreses privades fora del país, amb B2Brouter podràs enviar-los factures electròniques sense problema. Et garantim que compliràs sempre amb els formats i canals d’enviament requerits, sense que t’hagis de preocupar de conèixer els requisits legals sobre facturació electrònica de cada país.

Amb B2Brouter podràs generar factures electròniques en tots els formats estàndard internacionals com per exemple Xrechnung y ZugFerd (Alemanya), UBL Chorus Pro (França), Facturae (Espanya), FatturaPA (Itàlia), Svefaktura (Suècia), Peppol NL (Països Baixos), Peppol NHS (Regne Unit)...

Cansat de perdre temps buscant factures antigues que no trobes mai?

Vull se Professional

Amb B2Brouter podràs gestionar totes les teves factures en una única plataforma i podràs trobar-les de forma fàcil i ràpida. S’ha acabat tornar-te boig cada vegada que et reclamen una factura antiga!

El nostre Pla Professional et garanteix el manteniment i la conservació de les teves factures en línia . El fet de tenir totes les teves factures (enviades i rebudes) a B2Brouter et permetrà tenir informes fiables de l’evolució de la facturació del teu negoci al llarg dels anys. En cas que necessitis consultar una factura d’anys anteriors la podràs trobar fàcilment sense necessitat de perdre temps i espai amb les factures de paper.

La nostra certificació en la ISO 27001 sobre Seguretat en la Informació et garanteix que les emmagatzemem de forma segura i garantida en cas de pèrdua.

Importa les factures en format Facturae des del teu sistema i envia-les a les Administracions Públiques en un obrir i tancar d’ulls!

Vull donar-me d'alta

B2Brouter et facilita l’enviament a qualsevol Punt General d’Entrada, som experts en FACe, eFACT, FACeB2B i Punts d’Entrada autonòmics.

En cas que ja tinguis un programa que et generi les factures en format facturae (i no hagis de crear-la en el Portal de B2Brouter), et facilitem tots els canals necessaris perquè la puguis fer arribar a l’Administració Pública que necessitis. Ja sigui un Ajuntament, la Generalitat, un Hospital, Universitat o Diputació. Enviant la factura a través de la nostra plataforma tot quedarà enregistrat i podràs rebre notificacions sobre l’estat de la factura enviada.

Rep les factures dels teus proveïdors per e-mail, s’importaran directament a B2Brouter perquè les puguis gestionar.

Més informació

Prou gestió manual de les factures de proveïdors! Ja no hauràs de picar manualment les factures rebudes per tal de tenir-les enregistrades a la mateixa plataforma on gestiones també les factures enviades.

Posa-ho fàcil als teus proveïdors i posa’t-ho fàcil a tu! Amb B2Brouter podràs crear una adreça de correu electrònic específica per a gestionar la recepció de factures electròniques de proveïdors. Les rebràs directament a la secció de “Factures Rebudes” i podràs informar als teus col·laboradors sobre l’estat de la factura. Agrupant totes les factures rebudes en una única plataforma tindràs un control més ajustat de la gestió de tots els teus proveïdors.

Saps el temps que gastes fent pressupostos que després has de duplicar per enviar la factura al teu client?

Ho vull!

Convertir els teus pressupostos en factures en un sol clic és una realitat amb B2Brouter! Guanya temps i efectivitat amb la gestió integrada de pressupostos i factures que t’oferim.

Sabem que la gestió de l’administració d’un negoci com el teu és difícil i et roba molt de temps. Volem posar-t’ho fàcil! Un cop hagis fet el pressupost al client i ell l’hagi acceptat, només et caldrà convertir-lo en factura per enviar-li directament. Sense necessitat de crear de nou una factura i evitant errors manuals que es puguin fer durant el procés. Així tindràs la garantia que la factura que li arriba al client és la del pressupost acceptat.

Necessites adjuntar un document amb la factura electrònica enviada? Cap problema!

Registrar-me

Albarans, pressupostos, factures origen... tot el que necessitis enviar per complementar la teva factura electrònica ho podràs adjuntar al correu electrònic que enviïs.

Moltes vegades has de complementar la teva factura amb algun document adjunt que el client et demana. No serà un problema amb B2Brouter!

Un cop generada la factura, tens la possibilitat d’adjuntar els documents que necessitis abans d’enviar-la al client. D’aquesta manera en un sol enviament podràs fer arribar al receptor tota la informació necessària per tal que la factura sigui pagada el més ràpid possible.