Tens un ERP? Integra la facturació electrònica amb el teu sistema de gestió!

Amb B2Bconnector evita duplicitats, procediments manuals i errors

Contacta amb nosaltres

Integra la facturació electrònica al teu ERP

Guanya temps i efectivitat integrant B2Brouter amb el teu ERP. Oblida’t de crear factures dues vegades, i dels errors originats per procediments manuals.

La integració amb B2Brouter et permetrà automatitzar el procés de facturació; i tenir un control integral sobre les incidències i estats de les factures emeses.

Una solució que s’adapta fàcilment a qualsevol sistema de gestió o ERP

Amb B2Bconnector, podràs connectar el teu sistema ERP amb B2Brouter sigui quin sigui.

A B2Brouter hem desenvolupat una sèrie de connectors per tal que puguis integrar el teu ERP amb la nostra solució de de facturació electrònica sense problema! Ja sigui un ERP de tercers o un sistema de gestió pròpi.

Disposem de solucions d’integració molt variades per adaptar-nos a les teves necessitats.

La gestió dels formats de les factures dels teus clients i proveïdors ja no serà un mal de cap!

Vull ser més eficient

Ara podràs definir el format en què vols rebre i enviar les teves factures i B2Brouter ja les convertirà quan calgui

El potencial de B2Brouter i la nostra experiència en l’intercanvi de documents electrònics en múltiples formats (facturae, XML, PDF, UBL,CSV) i en la connexió a canals nacionals i internacionals (FACe, FACeB2B, eFACT, Peppol, Chorus Pro, Ariadne, SDI, EDI, Pagero, Indra...) et facilitarà molt la gestió de documents amb clients i proveïdors. Podràs convertir el format original de les teves factures electròniques als formats que necessitis automàticament.

Envia i rep molt més que factures electròniques amb el teu ERP

Integra el teu ERP

Gestiona altres documents comercials com comandes i catàlegs de productes

Amb B2Bconnector podràs enviar i rebre factures electròniques i altres documents com ara comandes o models d’impostos, a través del teu sistema ERP sense necessitat de grans projectes d’implementació.

Mitjançant el nostres B2Bconnector augmentaràs les funcionalitats del teu ERP i obtindràs una gestió integral dels teus documents electrònics.

Gestiona les notificacions sobre els canvis d’estat de les teves factures electròniques al teu ERP

Vull un assessor comercial

Controla el cash flow i agilitza els terminis de pagament de la teva empresa!

La integració de la plataforma B2Brouter i el teu ERP et permetrà tenir un control integral sobre les incidències i estats de les factures emeses. Gràcies a la tecnologia de B2Brouter rebràs informació en tot moment sobre l’estat de les factures electròniques emeses; i podràs notificar als teus proveïdors sobre l’estat de les factures que has rebut.

No estaràs sol si tens problemes!

Estem sempre al teu costat per resoldre les teves incidències tècniques

Els nostres clients Enterprise tenen accés exclusiu al servei de suport personalitzat. Gaudiràs d’un gestor de comptes assignat per a la teva empresa que t’oferirà un servei de suport proper i personalitzat. Res de chatbots ni centraletes telefòniques.

Per a nosaltres oferir un bon acompanyament als nostres clients és bàsic per ajudar a una bona implementació dels serveis d’intercanvi electrònics de dades de la forma més senzilla possible.

vídeos d’exemple sobre les nostres solucions d’integració