La gestió dels teus proveïdors t’ocupa més temps i recursos del que voldries?

Ara pots rebre en una única plataforma totes les factures dels teus proveïdors ja sigui a través de xarxes públiques com FACeB2B o Peppol, o bé per altres vies com ara correu electrònic o importació múltiple.

Vull ser Business

Facturació electrònica per a PIMES

La gestió de tots els teus proveïdors pot ser molt més eficient. Et podem ajudar a rebre totes les factures, comandes i albarans en una única plataforma que et permeti tenir controlada l’administració dels comptes a pagar. Podràs rebre els documents electrònics per varis canals: FACeB2B (si ets contractista de les Administracions Públiques), Peppol (per factures cross-border o Administracions Públiques europees), correu electrònic, amb el propi portal de B2Brouter o bé important els documents a la plataforma. T’imagines poder visualitzar totes les factures en un cop d’ull? Amb B2Brouter és possible!

Millora el control dels pagaments i cobraments de les teves factures electròniques gràcies a un sistema de notificacions centralitzat i fiable.

Vull més informació

Amb el Pla Business de B2Brouter podràs avisar als teus proveïdors sobre l’estat de les factures electròniques rebudes i també rebràs les notificacions de les factures enviades als teus clients.

Quantes trucades de proveïdors has de gestionar, comunicant si has rebut o no la factura? Imagina el temps que podries estalviar si ja no fes falta utilitzar el telèfon o escriure un correu electrònic al proveïdor. Amb B2Brouter podràs informar de forma fàcil i ràpida sobre l’estat de les factures electròniques rebudes al remitent corresponent. D’aquesta manera, i sense necessitat d’invertir temps extra en trucades, milloraràs i unificaràs la comunicació amb els teus proveïdors.

Has d’enviar factures electròniques des de dues direccions diferents, però mantenint una gestió i control unificats? Cap problema!

Comença ja!

Amb el Pla Business de B2Brouter podràs generar varies seus emissores i enviar factures des de totes les seus de la teva empresa si així ho necessites.

Et facilitem la gestió de la teva empresa gràcies a la possibilitat de crear diferents seus emissores per la teva empresa. D’aquesta manera podràs enviar factures amb diferents dades (nom i adreça) però gestionades sota la mateixa empresa ( i NIF). El resultat és un seguiment unificat de totes les factures enviades sigui quina sigui la seu emissora.

La teva empresa exporta a Europa? Tenim una solució senzilla i econòmica per gestionar les teves factures, comandes i albarans intracomunitaris!

Com ho puc fer?

B2Brouter t’ofereix la possibilitat de administrar en una única plataforma tota la gestió de les teves factures fora d’Espanya. I no ens limitem a factures, també podràs enviar i rebre comandes i albarans!

Els reptes de les PIMES que exporten fora d’Espanya són molts. Volem posar-t’ho fàcil amb una plataforma online que et fa la gestió fàcil. A través de la xarxa Peppol podràs enviar les teves factures internacionals i rebre també els documents dels teus proveïdors europeus. D’aquesta manera agilitzaràs les gestions administratives i sempre tindràs localitzable tota la documentació electrònica derivada de la teva activitat comercial.