Stuur elektronische factuur naar IES Miguel Herrero Pereda

Met B2Brouter kunt u elektronische facturen naar IES Miguel Herrero Pereda sturen via FACe en uw elektronische factuur correct genereren in FacturaE 3.2-formaat met de vereiste DIR3-codes erin: Boekhoudkantoor, Verwerkingseenheid en Beheersorgaan.

Stuur elektronische factuur naar IES Miguel Herrero Pereda

Raadpleeg de DIR3-codes van IES Miguel Herrero Pereda om een elektronische factuur te maken

IES Miguel Herrero Pereda

Basis informatie

  • NIF (CIF): ESQ3968397D
  • Paseo Julio Hauzeur, 59
  • 39300 Torrelavega
  • Cantabria
  • Spanje
  • Bekijk de kaart
Factuur bezorgmethode:
Vervoer: FACe
Type document: FacturaE 3.2
Boekhoudkantoor:
A06004135
Beheersorgaan:
A06018661
Verwerkingseenheid:
A06018661

Wat is FACe?

FACe is het algemene punt van binnenkomst van elektronische facturen van de algemene administratie van de Spaanse staat. Het is één toegangspunt voor deze documenten en geldig voor alle autonome gemeenschappen.

Het door FACe ondersteunde formaat is Facturae, met de verplichting om de DIR3-codes te specificeren.

B2Brouter is verbonden met FACe, dus uw facturen worden direct en automatisch naar het Point of Entry gestuurd. Op deze manier kunt u ook via ons notificatiesysteem op de hoogte worden gehouden van de status van uw factuur.

Wat zijn DIR3-codes?

De DIR3-codes zijn drie verplichte gegevens die moeten worden gespecificeerd in de elektronische facturen die worden uitgereikt aan de openbare besturen van Spanje. De 3 codes komen overeen met Beheersorgaan, Verwerkingseenheid en Boekhoudkantoor.

In de B2Brouter Directory vindt u de geverifieerde DIR3-codes van IES Miguel Herrero Pereda en die van andere openbare besturen.

Wanneer is het verplicht om een elektronische factuur te maken?

In Spanje is elektronische facturering sinds 2015 verplicht voor aanbieders van openbaar bestuur (gemeenteraden, regionale overheden, Generalitat, gezondheidsdiensten, universiteiten, enz.). Bedrijven of freelancers die onderaannemers of contractanten van overheidsopdrachten zijn, moeten hun facturen ook in elektronische vorm uitgeven.

Voor de publieke sector moeten facturen worden verzonden in het formaat Facturae en elektronische facturen moeten worden verzonden via het juiste Ingangspunt.

Meld u aan voor onze elektronische factureringsservice