Enviar factura electrònica a Ayuntamiento de Santurtzi

Amb B2Brouter pots enviar factures electròniques a Ayuntamiento de Santurtzi a través de Correu electrònic i generar correctament la factura electrònica en format FacturaE 3.2 amb els codis DIR3 obligatoris incorporats: Oficina Comptable, Unitat Tramitadora i Òrgan Gestor.

Enviar factura electrònica a Ayuntamiento de Santurtzi

Consulta els codis DIR3 de Ayuntamiento de Santurtzi per fer una factura electrònica

Ayuntamiento de Santurtzi

Informació bàsica

  • NIF (CIF): ESP4809500D
  • Av de Cristóbal de Murrieta, 6
  • 48980 Santurtzi
  • VIZCAYA
  • Espanya
  • Veure el mapa
Mètode de lliurament de factures
Transport: Correu electrònic
Tipus de document: FacturaE 3.2
Oficina comptable:
L01480828
Òrgan gestor:
L01480828
Unitat tramitadora:
L01480828

Què són els codis DIR3?

Els codis DIR3 són tres dades obligatòries que s'han d'especificar a les factures electròniques emeses a les Administracions públiques d'Espanya. Els 3 codis es corresponen a Òrgan Gestor, Unitat Tramitadora i Oficina Comptable.

Al directori de B2Brouter pots trobar els codis DIR3 verificats de Ayuntamiento de Santurtzi així com els d'altres Administracions públiques.

Quan és obligatori fer una factura electrònica?

A Espanya la factura electrònica és obligatòria des de 2015 per a proveïdors de l'Administració pública (Ajuntaments, Governs Regionals, Generalitat, Serveis Sanitaris, Universitats, etc.). Les empreses o autònoms que siguin subcontractistes o contractistes de contractes públics també han d'emetre les seves factures en format electrònic a través del sistema FACeB2B.

Pel sector públic les factures s’han de generar en format Facturae i s'han d'enviar a través del punt d'entrada que correspongui.

Dóna't d'alta al nostre servei de facturació electrònica