Send elektronisk faktura til Ayuntamiento de Trapagaran

Med B2Brouter vil du være i stand til at sende elektroniske fakturaer til Ayuntamiento de Trapagaran gennem Efaktur og korrekt generere din elektroniske faktura i FacturaE 3.2-format med de krævede DIR3-koder indarbejdet: Regnskabskontor, Processing Unit og Management Body.

Send elektronisk faktura til Ayuntamiento de Trapagaran

Se DIR3-koder for Ayuntamiento de Trapagaran for at lave en elektronisk faktura

Ayuntamiento de Trapagaran

Grundlæggende oplysninger

  • NIF (CIF): ESP4809300I
  • Lauaxeta Enparantza, 1
  • 48510 Trapagaran
  • Bizkaia
  • Spanien
  • Se kortet
Leveringsmetode til faktura
Transport: Efaktur
Dokumenttype: FacturaE 3.2
Regnskabskontor:
L01480806
Ledelsesorgan:
L01480806
Behandlingsenhed:
L01480806

Hvad er DIR3-koder?

DIR3-koder er tre obligatoriske data, der skal specificeres i de elektroniske fakturaer, der er udstedt til de offentlige myndigheder i Spanien. De 3 koder svarer til Managing Body, Processing Unit og Accounting Office.

I B2Brouter Directory kan du finde de verificerede DIR3-koder for Ayuntamiento de Trapagaran såvel som andre offentlige myndigheders.

Hvornår er det obligatorisk at foretage en elektronisk faktura?

I Spanien har elektronisk fakturering været obligatorisk siden 2015 for udbydere af den offentlige administration (byråd, regionale regeringer, Generalitat, sundhedstjenester, universiteter osv.). Virksomheder eller freelancere, der er underleverandører eller entreprenører af offentlige kontrakter, skal også udstede deres fakturaer i elektronisk format.

For den offentlige sektor skal fakturaer sendes i Facturae -format, og elektroniske fakturaer skal sendes via det relevante indgangssted.

Tilmeld dig vores elektroniske faktureringstjeneste