Skicka elektronisk faktura till Consorci Centre de Cultura Contemporània de Barcelona Casa de Caritat

Med B2Brouter kommer du att kunna skicka elektroniska fakturor till Consorci Centre de Cultura Contemporània de Barcelona Casa de Caritat genom eFACT Catalunya och korrekt generera din elektroniska faktura i FacturaE 3.2-format med nödvändiga DIR3-koder införlivade: bokföringskontor, bearbetningsenhet och ledningsorgan.

Skicka elektronisk faktura till Consorci Centre de Cultura Contemporània de Barcelona Casa de Caritat

Se DIR3-koder för Consorci Centre de Cultura Contemporània de Barcelona Casa de Caritat för att göra en elektronisk faktura

Consorci Centre de Cultura Contemporània de Barcelona Casa de Caritat

Grundläggande information

  • NIF (CIF): ESP5800017E
  • Carrer Montalegre, 5
  • 08001 Barcelona
  • Barcelona
  • Spanien
  • Se kartan
Fakturaleveransmetod
Transport: eFACT Catalunya
Dokumenttyp: FacturaE 3.2
Bokföringskontor:
LA0006837
Ledningsorganisation:
LA0006837
Processenhet:
LA0006837

Vad är eFACT Catalunya?

eFACT Catalunya är den allmänna posten för elektroniska fakturor för katalanska offentliga förvaltningar. Alla leverantörer, företag eller egenföretagare måste skicka sina elektroniska fakturor via eFACT Catalunya för att kunna hanteras av relevant katalansk administration.

Formatet som stöds av eFACT Catalunya är FacturaE 3.2, med skyldighet att ange DIR3-koder.

B2Brouter är ansluten till eFACT Catalunya, så dina fakturor kommer att skickas till ingångspunkten direkt och automatiskt. På detta sätt kan du också informeras om din fakturas status via vårt anmälningssystem.

Vad är DIR3-koder?

DIR3-koderna är tre obligatoriska data som måste anges i de elektroniska fakturorna som utfärdas till Spaniens offentliga förvaltningar. De tre koderna motsvarar Managing Body, Processing Unit och Accounting Office.

I B2Brouter-katalogen kan du hitta verifierade DIR3-koder för Consorci Centre de Cultura Contemporània de Barcelona Casa de Caritat såväl som för andra offentliga förvaltningar.

När är det obligatoriskt att göra en elektronisk faktura?

I Spanien har elektronisk fakturering varit obligatorisk sedan 2015 för leverantörer av offentlig förvaltning (kommunfullmäktige, regionala myndigheter, generalitat, hälsovårdstjänster, universitet etc.). Företag eller frilansare som är underleverantörer eller entreprenörer av offentliga kontrakt måste också utfärda sina fakturor i elektroniskt format.

För den offentliga sektorn måste fakturor skickas i Facturae -format och elektroniska fakturor måste skickas via lämplig Entry Point.

Registrera dig för vår elektroniska faktureringstjänst