Skicka elektronisk faktura till Ayuntamiento de Benicarlo

Med B2Brouter kommer du att kunna skicka elektroniska fakturor till Ayuntamiento de Benicarlo genom FACe och korrekt generera din elektroniska faktura i FacturaE 3.2-format med nödvändiga DIR3-koder införlivade: bokföringskontor, bearbetningsenhet och ledningsorgan.

Skicka elektronisk faktura till Ayuntamiento de Benicarlo

Se DIR3-koder för Ayuntamiento de Benicarlo för att göra en elektronisk faktura

Ayuntamiento de Benicarlo

Grundläggande information

  • NIF (CIF): ESP1202700I
  • Carrer de Ferreres Bretó, 10
  • 12580 Benicarló
  • Castellón
  • Spanien
  • Se kartan
Fakturaleveransmetod
Transport: FACe
Dokumenttyp: FacturaE 3.2
Organisatoriska enheter Bokföringskontor Ledningsorganisation Processenhet
OACSE BENICARLÓ LA0000104 LA0000104 LA0000104
Unidad de Gastos L01120271 L01120271 L01120271

Vad är FACe?

FACe är den allmänna posten för elektroniska fakturor från den spanska statens allmänna administration. Det är en enda ingångspunkt för dessa dokument och gäller för alla autonoma samhällen.

Det format som stöds av FACe är Facturae, med skyldighet att specificera DIR3-koder.

B2Brouter är ansluten till FACe, så att dina fakturor skickas direkt till ingångsstället direkt och automatiskt. På detta sätt kan du också informeras om din fakturas status via vårt anmälningssystem.

Vad är DIR3-koder?

DIR3-koderna är tre obligatoriska data som måste anges i de elektroniska fakturorna som utfärdas till Spaniens offentliga förvaltningar. De tre koderna motsvarar Managing Body, Processing Unit och Accounting Office.

I B2Brouter-katalogen kan du hitta verifierade DIR3-koder för Ayuntamiento de Benicarlo såväl som för andra offentliga förvaltningar.

När är det obligatoriskt att göra en elektronisk faktura?

I Spanien har elektronisk fakturering varit obligatorisk sedan 2015 för leverantörer av offentlig förvaltning (kommunfullmäktige, regionala myndigheter, generalitat, hälsovårdstjänster, universitet etc.). Företag eller frilansare som är underleverantörer eller entreprenörer av offentliga kontrakt måste också utfärda sina fakturor i elektroniskt format.

För den offentliga sektorn måste fakturor skickas i Facturae -format och elektroniska fakturor måste skickas via lämplig Entry Point.

Registrera dig för vår elektroniska faktureringstjänst