Sessions Online Cambra Digital – Especial Teletreball

B2Brouter i la Cambra de Comerç de Barcelona s’uneixen de nou per impulsar la Transformación Digital. Davant els reptes que planteja l’actual entorn empresarial, la Cambra de Comerç de Barcelona (amb el nom de Cambra Digital) està duent a terme una sèrie d’accions per potenciar models de treball online. B2Brouter col·labora en aquesta iniciativa amb les seves solucions de facturació electrònica.

El projecte de Cambra Digital inclou varies accions com ara assessorament, webinars i tallers, accés a solucions TIC i informació sobre ajuts per a la Transformació Digital. B2Brouter participa amb dues sessions online els propers 16 i 22 d’abril a les 16h, on mostrarà solucions per gestionar la facturació donar l’entorn actual on moltes empreses s’han vist obligades a teletreballar per poder mantenir la seva activitat.

Es tracta de dues sessions online completament gratuïtes on s’oferirà una demostració en directe de la plataforma de facturació electrònica de B2Brouter. Parlarem de les funcionalitats principals de creació d’usuari i client, creació de factures electròniques, afegir documents adjunts, creació de pressupostos i comandes; així com enviament i recepció de factures.

Aprofitarem també per explorar els diferents canals d’enviament i recepció de factures que gestiona B2Brouter:

  • Entitats Públiques com eFACT, GeFACT, FACe, Ajuntaments i Diputacions (entre d’altres)
  • Entitats privades (enviament de factures B2B)
  • Entitats Públiques europees a través de la xarxa Peppol (Chorus Pro a França, SDi a Itàlia, Ariadne a Xipre, Bèlgica, Alemania, etc.)

Aquests tallers online estan destinats a Pimes i autònoms que s’han vist afectats per les mesures de restricció adoptades per fer front al COVID-19 i han optat per treballar desde casa.

Intentarem amb aquestes eines facilitar el seu dia a dia i plantejar-los una opció a futur.

Poder reservar la vostra plaça fent clic aquí.