Stuur elektronische factuur naar Gestió de Serveis Sanitaris

Met B2Brouter kunt u elektronische facturen naar Gestió de Serveis Sanitaris sturen via eFACT Catalunya en uw elektronische factuur correct genereren in FacturaE 3.2-formaat met de vereiste DIR3-codes erin: Boekhoudkantoor, Verwerkingseenheid en Beheersorgaan.

Stuur elektronische factuur naar Gestió de Serveis Sanitaris

Raadpleeg de DIR3-codes van Gestió de Serveis Sanitaris om een elektronische factuur te maken

Gestió de Serveis Sanitaris

Basis informatie

  • NIF (CIF): ESQ7555308A
  • Av. Alcalde Rovira Roure 44 (Hospital de Santa Maria)
  • 25198 Lleida
  • Lleida
  • Spanje
  • Bekijk de kaart
Factuur bezorgmethode:
Vervoer: eFACT Catalunya
Type document: FacturaE 3.2
Organisatie-eenheden Boekhoudkantoor Beheersorgaan Verwerkingseenheid
Gestió de Serveis Sanitaris A09006188 A09017159 A09006188
Gestió de Serveis Sanitaris A09006188 A09006188 A09006188
Hospital Comarcal del Pallars A09006188 A09017160 A09006188

Wat is eFACT Catalunya?

eFACT Catalunya is het algemene toegangspunt voor elektronische facturen voor Catalaanse overheidsdiensten. Alle leveranciers, bedrijven of zelfstandigen, moeten hun elektronische facturen via eFACT Catalunya verzenden om te worden beheerd door de relevante Catalaanse overheid.

Het formaat dat wordt ondersteund door eFACT Catalunya is FacturaE 3.2, met de verplichting om DIR3-codes te specificeren.

B2Brouter is verbonden met eFACT Catalunya, dus uw facturen worden direct en automatisch naar het Entry Point gestuurd. Op deze manier kunt u ook via ons notificatiesysteem op de hoogte worden gehouden van de status van uw factuur.

Wat zijn DIR3-codes?

De DIR3-codes zijn drie verplichte gegevens die moeten worden gespecificeerd in de elektronische facturen die worden uitgereikt aan de openbare besturen van Spanje. De 3 codes komen overeen met Beheersorgaan, Verwerkingseenheid en Boekhoudkantoor.

In de B2Brouter Directory vindt u de geverifieerde DIR3-codes van Gestió de Serveis Sanitaris en die van andere openbare besturen.

Wanneer is het verplicht om een elektronische factuur te maken?

In Spanje is elektronische facturering sinds 2015 verplicht voor aanbieders van openbaar bestuur (gemeenteraden, regionale overheden, Generalitat, gezondheidsdiensten, universiteiten, enz.). Bedrijven of freelancers die onderaannemers of contractanten van overheidsopdrachten zijn, moeten hun facturen ook in elektronische vorm uitgeven.

Voor de publieke sector moeten facturen worden verzonden in het formaat Facturae en elektronische facturen moeten worden verzonden via het juiste Ingangspunt.

Meld u aan voor onze elektronische factureringsservice