Send elektronisk faktura til Ayuntamiento de Benicàssim

Med B2Brouter vil du være i stand til at sende elektroniske fakturaer til Ayuntamiento de Benicàssim gennem FACe og korrekt generere din elektroniske faktura i FacturaE 3.2-format med de krævede DIR3-koder indarbejdet: Regnskabskontor, Processing Unit og Management Body.

Send elektronisk faktura til Ayuntamiento de Benicàssim

Se DIR3-koder for Ayuntamiento de Benicàssim for at lave en elektronisk faktura

Ayuntamiento de Benicàssim

Grundlæggende oplysninger

  • NIF (CIF): ESP1202800G
  • Metge Segarra, 4
  • 12560 Benicàssim
  • Spanien
  • Se kortet
Leveringsmetode til faktura
Transport: FACe
Dokumenttype: FacturaE 3.2
Regnskabskontor:
L01120287
Ledelsesorgan:
L01120287
Behandlingsenhed:
L01120287

Hvad er FACe?

FACe er det generelle indgangssted for elektroniske fakturaer fra den generelle administration i den spanske stat. Det er et enkelt indgangssted for disse dokumenter og gyldigt for alle autonome samfund.

Det format, der understøttes af FACe, er Facturae med forpligtelse til at specificere DIR3-koder.

B2Brouter er forbundet med FACe, så dine fakturaer sendes direkte til indgangsstedet direkte og automatisk. På denne måde kan du også blive informeret om status på din faktura via vores notifikationssystem.

Hvad er DIR3-koder?

DIR3-koder er tre obligatoriske data, der skal specificeres i de elektroniske fakturaer, der er udstedt til de offentlige myndigheder i Spanien. De 3 koder svarer til Managing Body, Processing Unit og Accounting Office.

I B2Brouter Directory kan du finde de verificerede DIR3-koder for Ayuntamiento de Benicàssim såvel som andre offentlige myndigheders.

Hvornår er det obligatorisk at foretage en elektronisk faktura?

I Spanien har elektronisk fakturering været obligatorisk siden 2015 for udbydere af den offentlige administration (byråd, regionale regeringer, Generalitat, sundhedstjenester, universiteter osv.). Virksomheder eller freelancere, der er underleverandører eller entreprenører af offentlige kontrakter, skal også udstede deres fakturaer i elektronisk format.

For den offentlige sektor skal fakturaer sendes i Facturae -format, og elektroniske fakturaer skal sendes via det relevante indgangssted.

Tilmeld dig vores elektroniske faktureringstjeneste