Στείλτε ηλεκτρονικό τιμολόγιο στο Ajuntament de Premià de Mar

Με το B2Brouter μπορείτε να στείλετε ηλεκτρονικά τιμολόγια στο Ajuntament de Premià de Mar έως το eFACT Catalunya και να δημιουργήσετε σωστά το ηλεκτρονικό σας τιμολόγιο σε μορφή FacturaE 3.2 με τους υποχρεωτικούς κωδικούς DIR3 ενσωματωμένους: Λογιστήριο, Μονάδα Επεξεργασίας και Διαχειριστικό Φορέα.

Στείλτε ηλεκτρονικό τιμολόγιο στο Ajuntament de Premià de Mar

Συμβουλευτείτε τους κωδικούς DIR3 του Ajuntament de Premià de Mar για να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό τιμολόγιο

Ajuntament de Premià de Mar

αντιγραφή url

Βασικές πληροφορίες

Μέθοδος παράδοσης τιμολογίου
Transport: eFACT Catalunya
Είδος αρχείου: FacturaE 3.2
Λογιστικό γραφείο:
L01081727
Διοικητικό όργανο:
L01081727
Μονάδα επεξεργασίας:
L01081727

Τι είναι το eFACT Catalunya;

Το eFACT Catalunya είναι το Γενικό Σημείο Εισόδου για ηλεκτρονικά τιμολόγια για τις Καταλανικές Δημόσιες Διοικήσεις. Όλοι οι προμηθευτές, εταιρείες ή αυτοαπασχολούμενοι εργαζόμενοι, πρέπει να στείλουν τα ηλεκτρονικά τους τιμολόγια μέσω του eFACT Catalunya, προκειμένου να τα διαχειρίζεται η αρμόδια Καταλανική Διοίκηση.

Η μορφή που υποστηρίζεται από το eFACT Catalunya είναι FacturaE 3.2, με την υποχρέωση καθορισμού κωδικών DIR3.

Το B2Brouter είναι συνδεδεμένο στο eFACT Catalunya, οπότε τα τιμολόγιά σας θα αποστέλλονται στο Σημείο Εισόδου άμεσα και αυτόματα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για την κατάσταση του τιμολογίου σας μέσω του συστήματος ειδοποιήσεων.

Τι είναι οι κωδικοί DIR3;

Οι κωδικοί DIR3 είναι τρία υποχρεωτικά δεδομένα που πρέπει να προσδιορίζονται στα ηλεκτρονικά τιμολόγια που εκδίδονται στις δημόσιες διοικήσεις της Ισπανίας. Οι 3 κωδικοί αντιστοιχούν στο Διαχειριστικό Σώμα, στη Μονάδα Επεξεργασίας και στο Λογιστήριο.

Στον κατάλογο B2Brouter μπορείτε να βρείτε τους επαληθευμένους κωδικούς DIR3 του Ajuntament de Premià de Mar καθώς και εκείνους άλλων δημόσιων διοικήσεων.

Πότε είναι υποχρεωτικό να δημιουργείτε ηλεκτρονικό τιμολόγιο;

Στην Ισπανία, η ηλεκτρονική τιμολόγηση είναι υποχρεωτική από το 2015 για παρόχους της Δημόσιας Διοίκησης (Δημοτικά Συμβούλια, Περιφερειακές Κυβερνήσεις, Generalitat, Υπηρεσίες Υγείας, Πανεπιστήμια κ.λπ.) Οι εταιρείες ή οι ελεύθεροι επαγγελματίες που είναι υπεργολάβοι ή εργολάβοι δημοσίων συμβάσεων πρέπει επίσης να εκδίδουν τα τιμολόγιά τους σε ηλεκτρονική μορφή.

Για το δημόσιο τομέα, τα τιμολόγια πρέπει να αποστέλλονται σε μορφή Facturae και τα ηλεκτρονικά τιμολόγια πρέπει να αποστέλλονται μέσω του κατάλληλου σημείου εισόδου.

Εγγραφείτε στην ηλεκτρονική υπηρεσία χρέωσης