Stuur elektronische factuur naar Ayuntamiento de Vitoria

Met B2Brouter kunt u elektronische facturen naar Ayuntamiento de Vitoria sturen via Efaktur en uw elektronische factuur correct genereren in FacturaE 3.2-formaat met de vereiste DIR3-codes erin: Boekhoudkantoor, Verwerkingseenheid en Beheersorgaan.

Stuur elektronische factuur naar Ayuntamiento de Vitoria

Raadpleeg de DIR3-codes van Ayuntamiento de Vitoria om een elektronische factuur te maken

Ayuntamiento de Vitoria

Basis informatie

  • NIF (CIF): ESP0106800F
  • Espainia Plaza, 1
  • 01001 Vitoria-Gasteiz
  • ALAVA
  • Spanje
  • Bekijk de kaart
Factuur bezorgmethode:
Vervoer: Efaktur
Type document: FacturaE 3.2
Boekhoudkantoor:
LA0006915
Beheersorgaan:
LA0007198
Verwerkingseenheid:
LA0007060

Wat zijn DIR3-codes?

De DIR3-codes zijn drie verplichte gegevens die moeten worden gespecificeerd in de elektronische facturen die worden uitgereikt aan de openbare besturen van Spanje. De 3 codes komen overeen met Beheersorgaan, Verwerkingseenheid en Boekhoudkantoor.

In de B2Brouter Directory vindt u de geverifieerde DIR3-codes van Ayuntamiento de Vitoria en die van andere openbare besturen.

Wanneer is het verplicht om een elektronische factuur te maken?

In Spanje is elektronische facturering sinds 2015 verplicht voor aanbieders van openbaar bestuur (gemeenteraden, regionale overheden, Generalitat, gezondheidsdiensten, universiteiten, enz.). Bedrijven of freelancers die onderaannemers of contractanten van overheidsopdrachten zijn, moeten hun facturen ook in elektronische vorm uitgeven.

Voor de publieke sector moeten facturen worden verzonden in het formaat Facturae en elektronische facturen moeten worden verzonden via het juiste Ingangspunt.

Meld u aan voor onze elektronische factureringsservice