Εξοικονομίστε χρόνο

Ξεχάστε την εισαγωγή των τιμολογίων σας ένα-ένα με το χέρι. Μπορείτε να τα εισαγάγεται όλα μαζικά σε μορφή XML, όπως εμφανίζονται στο λογιστικό σας πρόγραμμα, εξοικονομώντας χρόνο και αποφεύγοντας τα λάθη.

Ορίστε τα πρότυπά σας

Απλοποιήστε την δουλειά σας αποφεύγοντας ξεχασμένα τιμολόγια, μέσω της δημιουργίας προτύπων για επαναλαμβανόμενα τιμολόγια. Το B2Brouter θα θυμάται να δημιουργήσει τα τιμολόγιά σας όταν αυτό είναι απαραίτητο.

Προσαρμόστε το λογαριασμό σας

Προσαρμόστε την πλατφόρμα στις ανάγκες σας. Μπορείτε να καταχωρήσεις νέους χρήστες, να εισαγάγετε πολλαπλούς αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών, να αποκτήσετε το δικό σας πιστοποιητικό για ηλεκτρονικές υπογραφές ή να διαμορφώσετε αρχεία σε μορφή PDF.

Αποφύγετε την απώλεια πληροφοριών

Αποθηκεύσετε τα τιμολόγιά σας με πλήρη ασφάλεια στο cloud με απόλυτη σιγουριά. Το B2Brouter θα δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας για να διασφαλίσει ότι δεν θα χαθούν.

Συνδεθείτε με την ηλεκτρονική σας τράπεζα

Διευκολύνουμε ακόμη περισσότερο την εξόφληση του ηλεκτρονικού σου τιμολογίου. Δημιουργούμε εντολές SEPA XML για ανέβασμα στην ηλεκτρονική σου τράπεζα με ένα μόνο κλικ.

Έλέγξτε τις αποστολές

Λίγα προγράμματα επιτρέπουν τη δημιουργία ηλεκτρονικών τιμολογίων με πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση τους, διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή. Αποκτήστε πρόσβαση σε λίστες και στατιστικά στοιχεία και βεβαιωθείτε ότι δεν σας ξέφυγε τίποτα.

Οργανώστε τις προσφορές σας

Δημιουργία νέων προσφορών για κάθε έργο με διαφορετικούς πελάτες. Μόλις γίνουν αποδεκτές, μπορείτε να τις μετατρεψετε σε τιμολόγια με ένα μόνο κλικ.

Εύκολο στη χρήση

Ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης με όλες τις λειτουργίες που προσφέρει το B2Brouter είναι ακόμα πιο χρήσιμο όταν είναι εύκολο στη χρήση. Έχουμε σχεδιάσει ένα απλό, φιλικό και διαισθητικό περιβάλλον.

Ρωτήστε μας ό,τι θέλετε

Η προτεραιότητά μας είσαστε εσείς. Κάντε μας οποιαδήποτε ερώτηση έχετε ή ενημερώστε μας εάν έχετε κάποιο πρόβλημα με τα τιμολόγιά σας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Θέλετε να λάβετε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το πακέτο Professional?

Καταχωρήστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και θα σας τις στείλουμε.

Εάν χρειάζεσαι περισσότερες