Ενσωμάτωση τιμολογίων με το δικό σας ERP

Έχουμε αναπτύξει ένα απλό, ισχυρό σύστημα για μαζική ανταλλαγή εγγράφων με άλλα συστήματα όπως SAP, Microsoft Dynamics NAV ή Sage. Χωρίς σφάλματα και με απόλυτη ασφάλεια.

Αποκτήστε πρόσβαση σε όλους τους πελάτες και προμηθευτές σας

Συνδεθείτε με όλους τους διαφορετικούς πελάτες και προμηθευτές σας σε διαφορετικά δημόσια ή ιδιωτικά δίκτυα, χάρη στις συμφωνίες ανταλλαγής που έχει συνάψει το B2Brouter.

Διευκολύνετε τους πελάτες σας να φτάσουν σε εσάς

Ακριβώς όπως μέσω του Β2Β Router μπορείτε να αποκτήστε πρόσβαση σε όλους τους πελάτες και προμηθευτές σου, έτσι κι' αυτοί μπορούν να φτάσουν σε εσάς ώστε να παραλαμβάνετε τα τιμολόγιά σας στην ώρα τους.

Έχετε τον έλεγχο όλων των θεμάτων

Προσφέρουμε έναν πίνακα ελέγχου ο οποίος παρέχει τη δυνατότητα ελέγχου των ηλεκτρονικών τιμολογίων σε πραγματικό χρόνο. Σας επιτρέπει να ξέρετε ποια τιμολόγια δεν επικυρώθηκαν από τον παραλήπτη και να ενεργήσετε άμεσα.

Πλήρεις πληροφορίες για τα τιμολόγιά σας

Μερικές φορές, το ERP σας μπορεί να μην έχει όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται από τον πελάτη. Σε βοηθάμε να ολοκληρώσετε όλα τα τιμολόγια με εξεικευμένες ανάγκες.

Προσαρμογή λειτουργιών

Υποστηρίξτε τις συγκεκριμένες ανάγκες της επιχείρησής σας με πρόσθετες λειτουργίες, όπως την ποσαρμοσμένη δημιουργία αρχείων PDF, ή την χρήση μηχανισμών επικύρωσης τιμολογίων για αυτοματοποίηση της λήψης.

Καθορίστε τους κανόνες της επιχείρησής σας

Καθορίστε τους κανόνες της επιχείρησής σας για αυτόματη λήψη και ενσωμάτωση των τιμολογίων. Τα τιμολόγια από τους προμηθευτές σας θα επικυρώνονται με βάση τους κανόνες αυτούς πριν κατέβουν για διαχείριση από το ERP σας.

Προσαρμόστε την πύλη των προμηθευτών σας

Μπορείς να προσφέρεις έναν προσαρμοσμένο χώρο στους προμηθευτές σου από όπου μπορούν να σας στέλνουν ηλεκτρονικά τιμολόγια, ή να εγγραφούν και να επωφελούνται με τα ίδια πλεονεκτήματα των χρηστών του πακέτου Basic.

Δουλέψτε με άλλα εμπορικά έγγραφα

Μπορείτε να μοιραστείτε όλα τα είδη εμπορικών εγγράφων με τους πελάτες ή τους προμηθευτές σας. Αρχίστε με τιμολόγια και συνεχίστε με παραγγελίες, καταλόγους ή δελτία αποστολής για να ενισχύσετε τις εμπορικές σας σχέσεις.

Θέλετε να λάβετε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το πακέτο Enterprise?

Καταχωρήστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και θα σας τις στείλουμε.

Εάν χρειάζεσαι περισσότερεςs