Τιμολογίστε σε Ευρωπαϊκά δίκτυα

Το B2Brouter είναι συνδεδεμένο στα κύρια ευρωπαϊκά δίκτυα τιμολόγησης, τόσο δημόσια (όπως το δίκτυο PEPPOL) όσο και ανοικτά ιδιωτικά δίκτυα, τα οποία χρησιμοποιούμε για την αυτόματη παράδοση των τιμολογίων σας.

Εισαγωγή τιμολογίων σε διάφορες μορφές

Το B2Brouter προσαρμόζεται στις ανάγκες σας και περιλαμβάνει την εισαγωγή τιμολογίων στο σύστημα χρησιμοποιώντας τις κύριες μορφές εγγράφων.

Διαχείριση τιμολογίων PDF

Όταν εισάγετε τα τιμολόγιά σας σε PDF, το έξυπνο σύστημα αναγνωρίζει μερικά μεταδεδομένα από όπου θα μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό τιμολόγιο.

Λήψη ηλεκτρονικών παραγγελιών

Οι πελάτες σας είναι κάθε φορά πιο έτοιμοι να το κάνουν, και αναμένουν το ίδιο κι από εσάς. Το B2Brouter σας επιτρέπει να λαμβάνετε ηλεκτρονικές παραγγελίες, απλοποιώντας το σύστημα για τους πελάτες σας, ούτως ώστε να συνεχίσουν να αγοράζουν από σας.

Λήψη ειδοποιήσεων για τις παραγγελίες σας

Λήψη ειδοποιήσεων για νέες παραγγελίες των πελατών σας μέσω ηλ. ταχυδρομείου, σε πραγματικό χρόνο. Μην χάνετε ούτε λεπτό! Πρέπει να ετοιμάσετε και να παραδώσετε τις παραγγελίες σας.

Μετάτρεψε τις παραγγελίες σε τιμολόγια

Μετά την παράδοση της παραγγελίας, μπορείς να δημιουργήσετε το τιμολόγιο με ένα κλικ. Συνεχίστε να εξοικονομείτε χρόνο και να αποφεύγετε προβλήματα με τα ηλεκτρονικά σας τιμολόγια και να είστε βέβαιοι ότι οι πελάτης σας θα τα λαμβάνουν και θα τα επεξεργάζεται σωστά.

Διευκολύνετε τη ζωή των πελατών σας

Με την παραλαβή των τιμολογίων σας, οι πελάτες σας θα έχουν στη διάθεσή τους πρόσθετες λειτουργίες μέσω των οποίων θα μειωθεί ο κύκλος διευκρινήσεων και ο χρόνος διαχείρισης. Επιπλέον, θα ξέρετε εάν έχουν παραλάβει τα τιμολόγια και ότι θα τα έχουν συνεχώς στη διάθεσή τους.

Έχετε υποστήριξη στη διάθεσή σας

Τα ηλεκτρονικά τιμολόγιά σας αποστέλλονται σε πολλούς παραλήπτες μέσω διαφόρων δικτύων. Φροντίζουμε να διοχετευτούν στο υπεύθυνο άτομο σε κάθε περίπτωση.

Καθορίστε διαφορετικά προφίλ χρηστών

Το πακέτο Business σας επιτρέπει να ορίσετε διαφορετικούς τύπους χρηστών με διαφορετικούς ρόλους και δικαιώματα πρόσβασης σε πληροφορίες. Προσάρμοστε κάθε προφίλ στα χαρακτηριστικά των εργαζομένων που θα έχουν πρόσβαση.

Θέλετε να λάβετε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το πακέτο Business?

Καταχωρήστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και θα σας τις στείλουμε.

Εάν χρειάζεσαι περισσότερες