ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

Στείλετε ηλεκτρονικά τιμολόγια δωρεάν.

Εγγραφείτε δωρεάν

Στείλετε ηλεκτρονικά τιμολόγια χωρίς περιορισμούς

Εκδώστε και στείλετε δωρεάν απεριόριστα ηλεκτρονικά τιμολόγια σε όλους του πελάτες σας από τη διαδικτυακή μας πύλη. Ξεκινήστε γρήγορα και εύκολα.

Συνδεθείτε μια φορά και εκδώστε όλα σας τα τιμολόγια

Στείλετε και λάβετε από και προς ιδιωτικά και δημόσια δίκτυα, αλλά και το PEPPOL, χρησιμοποιώντας ένα απλό και φιλικό περιβάλλον εργασίας.

Γίνετε διαλειτουργικοί και απογειώστε την επιχείρησή σας

Καλύψτε τις ανάγκες όλων των συνεργατών σας, ανεξάρτητα από τη μορφή ηλεκτρονικού τιμολογίου που προτιμούν, με μία και μόνο λύση.

Δωρεάν ηλεκτρονική τιμολόγηση για τον δημόσιο τομέα. Προετοιμαστείτε για το PEPPOL

Η πύλη B2Brouter είναι μια επανάσταση στο πεδίο της ηλεκτρονικής τιμολόγησης δημόσιων φορέων. Η υπηρεσία μας είναι ένα πιστοποιημένο Σημείο Πρόσβασης στο PEPPOL που συνδέεται με όλους τους διαθέσιμους δημόσιους φορείς.

Με το B2Brouter, τα τιμολόγιά σας θα συμμορφώνονται με το ευρωπαϊκό πρότυπο EN-16931 και θα μπορείτε να τα αποστέλλετε χωρίς περιορισμούς ή χρεώσεις μέσω του δικτύου PEPPOL.

Ελέγξτε την κατάσταση των τιμολογίων σας για να συστηματοποιήσετε τις διαδικασίες σας και να αποφύγετε πιθανά σφάλματα. Δημιουργήστε τιμολόγια αυτόματα ή μη αυτόματα και, απλά, στείλετέ τα στον δημόσιο φορέα με τον οποίο συνεργάζεστε.

Συνδεόμαστε με τα σημαντικότερα δίκτυα κρατικών δημόσιων υπηρεσιών όπως τα FACe (Ισπανία), Chorus (Γαλλία) και NHS (Ηνωμένο Βασίλειο), καθώς και με το πανευρωπαϊκό δίκτυο PEPPOL.

Εγγραφείτε δωρεάν

Είμαστε η B2B. Θα χαρούμε να γνωρίσουμε τους προμηθευτές σας.

Η πύλη B2Brouter απευθύνεται τόσο σε αγοραστές, όσο και προμηθευτές και βοηθά στην ανεμπόδιστη διαχείριση πληρωτέων και εισπρακτέων λογαριασμών.

Η πύλη B2Brouter απευθύνεται τόσο σε αγοραστές, όσο και προμηθευτές και βοηθά στην ανεμπόδιστη διαχείριση πληρωτέων και εισπρακτέων λογαριασμών.

Λάβετε τα τιμολόγια των προμηθευτών σας με τη μορφή που απαιτεί το σύστημά σας (EN-16931, UBL Facturae, FatturaPA, Svefaktura και άλλα όπως CSV, EDI, PDF…)

Προσφέρετε δωρεάν πρόσβαση στους προμηθευτές σας με τη δυνατότητα δωρεάν αποστολής που παρέχει η πύλη B2Brouter. Προσαρμόστε τον τρόπο με τον οποίο εφαρμόζετε τους εταιρικούς σας κανόνες.

Όλα τα χαρακτηριστικά

Εξουσιοδοτημένη υπογραφή και αποθήκευση τιμολογίων

Ξεχάστε τα προβλήματα των προσωπικών ψηφιακών πιστοποιητικών όταν υπογράφετε τα τιμολόγιά σας. Χρησιμοποιήστε δωρεάν την υπηρεσία εξουσιοδοτημένης υπογραφής που σας προσφέρουμε.

Αν ο αγοραστής το απαιτεί, μπορείτε να υπογράψετε τα τιμολόγιά σας με νομική εγκυρότητα και χωρίς χρεώσεις με την υπηρεσία εξουσιοδοτημένης υπογραφής.

Αποθηκεύστε τα τιμολόγιά σας στο cloud και κάντε τα διαθέσιμα από παντού. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σύνδεση στο διαδίκτυο. Τα τιμολόγια θα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα προβλέπεται από τον νόμο.

Δείτε τις τιμές μας

Αυξήστε τα έσοδά σας. Ενσωματώστε το σύστημά σας.

Ενσωματώστε τον Προγραμματισμό Πόρων της εταιρίας σας στο B2Brouter για να βελτιστοποιήσετε την αποδοτικότητά του. Δεν θα συμπληρώσετε ποτέ ξανά το ίδιο τιμολόγιο δύο φορές. Η ροή τιμολογίων θα κατευθύνεται απευθείας από τον Προγραμματισμό Πόρων της εταιρίας σας στον αντίστοιχο παραλήπτη. Εντελώς αυτόματα.

Χρησιμοποιήστε την εξειδικευμένη μας Διεπαφή Προγραμματισμού Εφαρμογών (API) για να ενσωματώσετε τα πληροφορικά συστήματά σας στο B2Brouter. Είναι εύκολη στη χρήση και στη δοκιμή.

Μειώστε τον χρόνο διαχείρισης των τιμολογίων σας και απλοποιήστε τις διαδικασίες σας ορίζοντας τεχνικούς εταιρικούς κανόνες.

Μετατρέψτε αυτόματα τα εκτυπωμένα τιμολόγιά σας σε ηλεκτρονικά με τη μορφή που προτιμούν οι συνεργάτες σας πριν τα παραδώσετε. Όλοι λαβαίνουν τα τιμολόγια που χρειάζονται.

Θα θέλατε περισσότερες πληροφορίες; Θα σας καλέσουμε